Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiony98

Jak namówić dziewczynę do seksu?

Polecane posty

Gość Zmartwiony98

Mamy 17 lat i jesteśmy razem rok, ale do tej pory było najwyżej całowanie i dotykanie. Czasem sobie żartujemy na ten temat, ale jak raz spytałem poważnie to ona powiedziała, że może kiedyś. No i czekam i jak na razie nic. Ona jest z dobrego domu i nie jest "łatwa" więc co mam zrobić?

Gość gość
Nic nie rób, skoro nie chce, to uszanuj to. A jak masz aż taką chcicę to ją zostaw i daj jej spokój, bo na siłę to możesz jej spieprzyć całe dorosłe zycie seksualne.

Gość Zmartwiony98
Ale to już taki wiek, moi kumple już mają to za sobą i tez bym chciał zwłaszcza, że jesteśmy już długo razem

Gość gość
Czekaj,ale jeśli to trwa więcej niż pół roku to coś z nią nie tak,możesz mieć ciężko. Dla mnie osobiście jest dziwne, że ktoś mając już 17-ście lat nie chce uprawiać seksu ale ja jestem chłopakiem u kobiet w tych sprawach jest bardzo skomplikowanie i dziwacznie.

Gość gość
Ale Ci dali rady !!! Jeśli to fajny związek i widać,że dziewczyna spoko to może to uszanować i poczekać jeszcze.Będąc nachalnym stracisz ją i tyle,ona też musi tego chcieć.Swoją drogą to piękne,masz kogoś wyjątkowego a nie sz...i dzi...ę jakich pelno.

Gość gość
musisz sam sobie tapirować ibisza :)

Gość katoliksynbozy
Poczekaj z seksem do slubu bog tak przykazal najlepiej do 25roku zycia :)

Gość gość
uszanuj jej wole. Śpieszysz się do alimentów i obsranych pieluch kurrfa? Kuplowi w dupaka wsadź k****a jak cię swędzi. Co za palant.

mówisz że wiekszość twoich kumpli czyli rocznik '98 zaliczyła bądź mają/mieli dziewczyny, a ja jestem rocznik '91 ----- dajcie mi nóż i się nim pochlastam