Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie moge poznac kibica konkretnej druzyny

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wyglada tak: Od jakiegos czasu jestem kibicem pewnej druzyny i moim marzeniem jest poznac faceta, ktory kibicowalby tej samej druzynie. Moze sie to wyda glupie, ale jest to dla mnie niezwykle wazne, bo ta druzyna od kilku lat jest calym moim swiatem. To moja pasja. Az do tego stopnia, ze nie zaakceptuje faceta, jesli nie kocha tej samej druzyny tak jak ja. W zwiazku z tym pytanie: Gdzie moge poznac kibica owej druzyny.. Juz wyjasniam, ze chodzenie na mecze odpada bo jest to druzyna zagraniczna, wiec to odpada.

Gość gość
na stadionie ja wiadziałem za to fajnom d/u/p/ę rudom dzisiaj zajefajny miała tyłeczek

Gość gość
Możesz poszukać pubów, w których pokazują mecze tej drużny. Można spokojnie znaleść mecze Premier League i dużych niemieckich klubów. No i oczywiście Liga Mistrzów jest wyświetlana wwszędzie :D A czemu nie chcesz zdradzić co to za drużyna? :P

Gość gość
Dzieki za odpowiedz :) A nie zdradze bo tak sobie zyje marzeniami. Ja on przy piwku i meczu ukochanej druzyny no i moze w przyszlosci jakis maluszek w ozywistej koszulce poginajacy na orlika .. ach.. marzenie <3

Gość gość
Poszukam na meczach w pabach ale boje sie,ze wezma mnie za sezonowca, bo kobieta. ech.. kiedys udzielalam sie na forum dla kibicow ale tez nie traktowali powaznie. Dopiero jak zmienilam nick na meski to zaczeli komentowac moje posty rzetelnie ;)

Gość gość
man.utd,barcelona,bayern monachium,milan.tym drużynom kibicuję.:)

Gość gość
Moja jest wsrod nich ;)

Gość gość
ps- przynajmniej nie kibicujesz realowi a to duzy plus :P

Gość gość
Dopiero jak zmienilam nick na meski to zaczeli komentowac moje posty rzetelnie xxx Wyjedź do UK, będziesz sie tu czuła jak ryba w wodzie :D

Gość gość
"ps- przynajmniej nie kibicujesz realowi a to duzy plus " No to się wydało - Katalonka jak nic ;)

Gość gość
Blaugrana;) Od dziecka im kibicowałem,a reszta drożyn zagranicznych tak jak pisałem wcześniej.Moja pasją jest piłka,bo siedem lat ją trenowałem wyczynowo.;)P

Gość gość
hehe bardzo dobry wybor;) Byles na Camp Nou?

Gość gość
Ale Ci zazdroszcze. Tez bym chciala byc facetem i grac w noge :)

Gość gość
Jeszcze nie byłem ale jest to moim marzeniem.;)

Gość gość
Ktos tutaj dobrze napisal zebys poszla do pabu. Najlepiej podejdz do faceta i powiedz >j***c real< ;)

Gość gość
hahaha... haha. ha.. nie dzięki :-) Po prostu rzucę mu kasztan pod nogi i się spytam czy to jego kasztan :D

Gość gość
A kolego piękne masz marzenia :) A wiadomo marzenia trzeba spełniac :)

Gość gość
Kiedyś miałem dziewczynę która nawet niezłe grała w piłkę.:)Z jakiego miasta jesteś?

Gość gość
Dziewczyna, która niezle grała w piłke. Co to za skarb był? :) Jestem ciałem ze Szczecina

Gość gość
A co do Camp to polecam serio pojechać. Kiedyś znajomy był i mówił, że wrażenie niezastąpione :)

Gość gość
Nie wiem czy to był skarb ale wiem jedno chciała być dominująca nie tylko na boisku ale ja na to sobie nie pozwoliłem.:)To trochę nas dzieli km bo ja jestem z Małopolski.:)Mam nadzieje,że kiedyś zasiądę na stadionie Blaugrany.:)

Gość gość
No to troszke lipa, ze dominujaca bo w zwiazku role powinny byc podzielone po rowno i wzajemnie sie uzupelniac. A co do Camp to mozesz kiedys sie zapisac do oficjalnego Fan Klubu Barcy bo oni organizuja wyjazdy na mecze do Barcelony za dosyc przystepna cene. W nastepnym sezonie jade, bo to dobra okazja by stanac na Camp Nou i to w cudownej atmosferze :) Pozdrawiam, buziak w czolko i milej nocy zycze :)

Gość gość
Związek ma być partnerski,a nie niewolniczy.Na pewno coś będę kombinował w tym temacie wyjazdu.Wzajemnie dobrej nocy,być może jeszcze kiedyś uda nam się porozmawiać.:)

Gość gość
Ja mam to samo z kibicem juve. Ty przynajmniej masz łatwiej bo kibiców barwy jest wiecej niż juve..:(

Gość gość
*barsy

Gość gość
Tylko większość "kibiców" Barcy to sezonowcy w wieku 10-16

Gość wakacyjnydrink
No nie wiem. Mój brat od 5 lat kibicuje intensywnie. A ma teraz 31lat. Niestety ma żonę. Poznal ja wlasnie na zjeździe. 7 lat starsza ale super babks

Gość gość
Zaloz profil na portalu randkowym i napisz w opisie zeby pisali do Ciebie tylko tacy

Gość gość
Gość 15:31 : Sam jestes sezonowiec****ewnie masz 12 lat

Gość gość
Moj facet jest kibicem. Nie polecam, bo nie potrafi pier... o niczym innym jak o klubie