Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby sa glupie.

Polecane posty

Gość gość

Tylko jedna była normalna i kochana i idealna pod każdym względem, dopasowana do mnie w 100%. Ale nie ma już jej przy mnie. Nie potrafię się odnaleźć, nie chce żadnej innej. Kurwa jakie to wszystko beznadziejne. Nie chodzi mi o sex, straciłaby piersi i przytyła o 100 kg i tak bym z nią chciał i wolałbyć niż z modelka z najlepszym ciałem. Chciałbym patrzeć jej w oczy na jej uśmiech, słuchać uroczego głosu i tych zabawnych żartów. Kurwa dlaczego to wszystko takie jest.. W d***e mam sex bez uczucia, wolę walić konia niż dymać laske nic nie czując do niej. Co ja mam ze sobą zrobić?

Gość gość
Jak to co masz robić? walisz konia więc coś robisz. baby są mądre. ty jesteś zbyt głupi żeby to wiedzieć a tym samym uwłaczasz babie którą "ponoć" kochałeś. żałośliwy kochanek z ciebie.

Gość gość
Poczekać na kolejna, widocznie ta nie była Ci pisana.Powodzenia i Glowa do góry

Czyli wszystkie mądre muszą do Ciebie pasować....w innym przypadku są głupie ;) Uwaga uwaga! W tym temacie możesz sprawdzić swoją mądrość kobieto! Autorem bowiem jest miernik mądrości. Nie potrzebny Ci testy, nie potrzebne nic, tylko przyjdź tu i dopasuj się do autora tematu. :D:D:D

Gość gość
bo nie kuma facet,że jego problem bierze się stąd,że po prostu ogólnie-nie szanuje kobiet i ta wyśniona się skapczyła ,i dała drapaka

Gość EgzorcystaRazDwaTrzyCheck
Kobiety to marne przyjaciółki. Tylko seks im w głowie.

Gość gość
Nie odchodzi się bez powodu.