Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dziewczyny oto moje wymagania

Polecane posty

Gość gość

Konkrety: - Wiek: 20-25, ja 24 - Wzrost: 160-180, ja 186 - Kolor włosow obojetny - Uśmiechnięta białe zęby - Figura szczupła lub normalna, kontrowersyjnych gabarytowo nie lubię (inaczej grubych) - musi lubieć sport tak jak ja, praktycznie każda aktywnosc sportowa, od biegania, plywania, silowni, po sporty druzynowe, lubieć, po prostu aby kilka razy w tygodniu troche się rozruszać - najlepiej dziewica, ale nie koniecznie, ale jak w wieku np. 22 bedzie juz po wiecej niz 3 partnerach to ja dziekuje - gotowa zamieszkać ze mną, mnie stać na to - pracować nie musi, ale powinna miec jakis pomysł na siebie - w przyszłości chce 1 lub 2 dzieci - w sierpniu lecimy za granice posmażyć sie na plaży - co weekend jezdzimy sobie gdzieś - w tygodniu pracujemy. Takie życie by było ze mną

Gość gośćiowa
Cholera...za stara jestem:D

Gość gość
No rozumiem, że ty też jesteś bez skazy? Masz sliczny biały uśmiech etc. To dlaczego do cholery tu szukasz?!:P Żadna się nie rzuca "na cię" w życiu realnym, co?:D

Gość gość
lubieć, no widzisz chłopie, może i ja spełniam takie wymogi, może i szukam faceta, ale przecież nie narobię sobie wstydu biorąc pacana bez wykształcenia, który nawet ojczystego języka nie ogarnia. Wstyd, wstyd, wstyd.

Gość gość
Bo tu jest dużo fajnych i samotnych dziewczyn

Gość gość
Ja mam wykształcenie i dobrą pracę, nie wiem o co Tobie chodzi. Myślę, że jestem w dużo lepszej pozycji zawodowej niż Ty kochana :)

Gość gość
Ja mam wykształcenie i dobrą pracę, nie wiem o co Tobie chodzi. Myślę, że jestem w dużo lepszej pozycji zawodowej niż Ty kochana Ale robisz błędy jak prostak ze wsi, więc szkoda było zajmować komuś to miejsce w szkołach. Ktoś może bardziej by skorzystał :)

Gość gość
zaluj buraku z topika. ja mialam wiecej niz trzech facetow i poznalam co lubie i przezylam seks zycia! A pani ponizej 3 facetow.. no coz... jakaś kłoda leżąca moze Ci sie trafi;-) Twoje wymagania sa smieszne.

Gość gość
ja w twoim wieku zaczepiałem dziewczyny z przedziału 15-16, reszta była dla mnie za stara