Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która dziewczyna szuka chłopaka piszcie wymagania

Polecane posty

Gość gość

Zobaczymy czy są tu tacy oraz wy samotne jakie macie wymagania: Piszcie wg tego wzoru: jak wyglądasz, ile masz lat oraz 5 najważniejszych wymagań

Gość gość
Mam 44 lata i wyglądam jak pierwsza dama Anna Komorowska. Moje wymagania 5: - Mężczyzna dojrzały jak czerwone jabłko - Z zarostem brodatym, nieogolonym wąsem - Zainteresowania: myśliwy, zbieranie grzybów, łowienie ryb - Powinien nosić okulary i czesać się na bok - Żeby lubił wychodzić z psem

Gość gość
Podobno jak monica belluci, 20, wymagania? 5 wymagan to za malo, bo np napisze dobry charakter a kazdy interpretuje po swojemu. Na pewno wyjdzie więcej, a wiec zalezy mi na chlopaku nie zepsutym, ogarnietym,inteligentnym,szczerym (w tym sensie ze bezinteresownym,potrafiacym sie dzielic ale też chodzi o szczere intencje w roznych sytuacjach)nienawidze hipokrytow i typowych facetów. nic od siebie a w zamian by chciał wiele i uważa ze sam fakt bycia facetem ma mu dawac przywileje. facet ktory potrafi kochac,poswiecic sie bez wypominania,ze ja tyle zrobilem a ty nic, bo naturalna rzecza jest odwzajemnic w odpowiednim momencie, inteligentnym, bo głupców nienawidzę. Nie powinien sie oglądać za innymi, szukac jakis znajomosci,powinnam mu wystarczac,powinien dobrze wyglądać fizycznie, byc niezaleznym finansowo, zaradnym konkretnym choc uczuciowym,nie jakąś mameją... majacy zdrowy stosunek z rodzina, posiadajacy przyjaciół

Gość gość
33 lata,wygladam jak ja:). Na faceta chciala bym moc liczyc. Poszukuje mezczyzny ,ktory umie i nie boi sie porozmawiac,nie zaciska zebow za wszelka cene.

Gość gość
Moniko to na pewno tu takiego znajdziesz, tutaj wszyscy tacy są :) Ja z Twoich wymagań nie spełniam tylko ostatniego, nie mam przyjaciół :D

Gość gość
Poza tym Moniko napisałaś, że powinnaś mu wystarczyć i aby nie oglądał się za innymi, a jednocześnie żeby miał dużo przyjaciół. To już dla mnie jest pole na którym będzie konfilkt, bo jak bym poznawał nowe dziewczyny chcąc je za przyjaciółki Ty interpretowałabyś to za oglądaniem się za innymi. Jeszcze napisz, że wymagasz od faceta aby wiedział czego chce i tylko przypieczętujesz swoją kobiecość

Gość gość
ja :wysoka brunetka, ladna, szczupla, wysportowana, usmiechnieta on: dobry czlowiek, normalny , usmiechniety, schludny, odwazny(z inicjatywa) na tyle zeby zagadac, zaprosic na kawe a nie tylko sie we mnie wpartywac maslanym wzrokiem

Gość gośćszarik
Oczy wytaplałem w margarynie,moja miłość już nie zginie...

Gość gość
Mialam na mysli,ze ma nie szukac znajomosci typowo romansowych, byc typem podrywacza,imprezowicza..wiadomo o co chodzi. A przyjaciol powinien miec,bo jesli nie ma to cos z nim nie halo i to nie jest stereotyp. Najlepiej wieloletnich,zaufanych i w wiekszosci facetów

Gość Qwertyuq
Moje wymagania to; Żeby nie był aktualnie żonaty może być po rozwodzie, raczej bez dzieci, Żeby nie był pasozytem i pracował, Żaden alkoholik czy hazardzista, Żeby mnie nie bił i nie wyzywal, Nie moze byc fanatycznym-katolikiem-hipokryta Nie chcę też b igamisty i oszusta matrymonialnego to tyle.

Gość gość
Dokładnie, też tak myślę że ziomek całkiem bez przyjaciół to jakiś aspołeczny typ, czyli podejrzany:/

Gość gość
Moniko to na pewno tu takiego znajdziesz, tutaj wszyscy tacy są x Pan raczy żartować, typka stąd nie wzięłabym z dopłatą. Sorry ale jestem na kafe kilka lat i same normalne! osoby to kobiety. Koleś co jeden to większy p/o/j/e/b, taka prawda.

Gość gość
Az tak zdesperowana nie jestem zeby w necie,tym bardziej na takim forum:D szukac bo facetow pod dostatkiem w kazdym innym miejscu.

Gość gość
Pan raczy żartować, typka stąd nie wzięłabym z dopłatą. Sorry ale jestem na kafe kilka lat i same normalne! osoby to kobiety. Koleś co jeden to większy p/o/j/e/b, taka prawda. xxxx xxxx i wzajemnie, Ciebie też nikt nie wziął, dlatego tu już jesteś tyle lat... biedna i zdesperowana stara panna :) Kupiłaś już pieska na starość?

Gość gość
I słusznie, bo tu sami zakompleksieni frustraci z problemami do kobiet :p

Ja mam jedno wymaganie, w moich oczach i moim rozeznaniu musi być idealny. Bo ja jestem w każdym calu. :P:D

Gość gość
Z chyjem w d***e

Gość gość
kaktuss = idealna kobyła do rzeźni :)

Gość gość
32 letnia drobna blondynka. Chciałabym faceta w starym stylu. Taki który przytuli, zerznie i przywali w d**e jak trzeba. Do tego wysoki i żebym nie musiała martwić się czy wystarczy do pierwszego.