Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki strój po porodzie.

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny ponad rok temu urodziłam piękna córeczkę, ale mimo ćwiczeń diety itd mój brzuch wygląda tragicznie są na nim rozstępy i obwisa skóra która na ciągła się w ciąży. Na dodatek mam bardzo duże piersi. Za tydzień wyjeżdżam na wakacje i potrzebuje jakiegoś stroju kompielowego który będzie ładny a zarazem zakryte moje niedoskonałości. Nie cierpię jednoczęściowych ale musze zakryć brzuch. Jakie polecacie ?

Gość gość
Z wysokim stanem.

Gość gość
tankini

Gość gość
To kup dwuczęściowy, ale taki gdzie góra jest jak bluzka, nie pamiętam jak to się nazywa.

Gość gość
Już wiem: tankini

Gość gość
Albo tankini, lbo jednoczesciowy albo olej system i załóż jaki chcesz. Mieszkam w Austrii i tu każdy ma wyj****e na to jak się ubierają inni i sam też ubiera się, jak chce.

Gość gość
Tankini.

Gość gość
Tez mam niewstapiona skore na brzuchu poorana rozstepami. mam za to ladny, duzy biust. Kupilam stroj zakrywajacy brzuch, ale z duzym dekoltem i wycietymi plecami, ten jest podobny : http://allani.pl/zdjecie/marko-luise-m-267-balsamo/3597156 Wiadomo, ze brzuch, choc zebrany i scisniety troche odstaje, ale nikt nie jest idealny. W weekend bylam nad jeziorem i szcczerze nie widzialam powalajacych figur. jednostki w postaci kobiet o idealnym wygladzie, bez faldek, cellulitu a reszta jak miala figre, to i cellulit albo malenki biust. Nawet mlode laski, ktore nie rodzily nie powalaly wygladem.

Gość gość
Ten sam problem mam,brzuch i duże piersi- wysyłajcie dziewczyny linki do jakiś nie drogich strojów kąpielowych plisss