Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorota17

Co zrobić żeby nie czuć się samotnie

Polecane posty

Hej co zrobić kiedy jest się za granicą żeby nie czuć się samotnie ?np:w Anglii i ma się tam tylko brata .Jeśli ktoś coś piszę to proszę pisać na temat .

Gość gość
uprawiać z nim sex

Gość gość
Wez urlop i przyjedz domnie. Bedziesz brana od wieczora do rana:-P

gość 2015 07.07 (10.42) Jeśli masz tak bezczelnie pisać to lepiej nie pisz .Psychol .

Gość MaggieMagMag
Nie wnikaj w tych debili. Ja mieszkam w Anglii i jestem samotna. Wszyscy znajomi są zparowani. Moje rozrywki to: kino- zawsze można iść samej. Koszt ok £7. Siłownia - tez nie trzeba ferajny a można poznać tam fajnych ludzi. Koszt od £10 do £30/mies. Koncerty- non stop w dużych miastach grają jakieś fajne zespoły, bilety od £30 do £50. Dodam, że nie jakieś gowniane tylko światowej sławy zespoły. Ponadto spacery- Krajobraz angielski jest piękny, przynajmniej tu, gdzie mieszkam. Poza tym zainwestowalam w motocykl i do zwiedzania nikt mi do szczęścia nie potrzebny. :)

Gość gucio przyjaciel
Trzeba pozbawać ludzi, i dużo ich, aby ścierwo od złota oddzielić. Za granicą polacy są bardzo konkurencyjni i dużo pracują, choć to jest nie tylko to. Pomyśl jakbyś się czuła przeprowadzając się do innego niż rodzinne miasto w PL, ten sam problem, nie znasz nikogo tam, więc jak tam poznajesz nowych ludzi? To samo za granicą. Przydaje się znać dobrze język lokalny, innaczej zdani jesteśmy tylko na przypadkowych polaków, a to nie koniecznie śmietanka z kraju tylko z reguły prości ludzie, często chamowaci itp.

Gość MaggieMagMag
Zgadzam się z przedmówcą. Trzeba poznawać duzo ludzi a w końcu bratnie dusze na siebie trafią. Są jeszcze polskie sklepy, gdzie mozna spotkać wiele ludzi. Zagadać i zaraz się rozmowa rozwinie.

A no ja też pracuję i się nie co z ludzmi dogaduję. Ale to tylko nie co bywam w polskich sklepach ale jeszcze jakoś nikogo nie zapoznałam :(

Gość gość
Głowa do góry! Moze sciagnij swoja koleżankę do siebie to będzie ci raźniej :)