Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie czujecie w ciazy???

Polecane posty

Gość gość

Jestem w drugiej ciazy, pierwszy trymestr. Ale zaczynam sie czuc fatalnie. Nie mam sily zrobic sobie jesc, a jak juz pojde i otwieram lodowke robi mi sie nie dobrze... Pierwsza ciaza tez taka byla, a mialam nadzieje na lepsze

Gość gość
Pierwsza ciaza idealna pod wzgledem samopoczucia a w drugiej do polowy katastrofa. Nie mialam sil , wciaz mdlosci i sennosc. Ale u mnie przyczyna byla niedoczynnosc tarczycy, po ustawieniu hormonow juz bylo ok.

Gość gość
Ja 7 tc czuje się ZLE :-) ciągle mnie mdli nic nie moge jeść, jestem jakas słaba,wszystko mi śmierdzi tak jak w pierwszej ciąży. I do tego te upały...

Gość autorkavbvbvb
Ja tez mam wlasnie niedoczynnosc tarczycy ale hormony ok. A czy zwiekszylas odrazu dawke leku???

Gość gość
Ja całą ciążę super. Do 7 MC :-( później stawiała się macica. Teraz zaczęła 8 i ciągle bóle głowy i mdłości. A miałam nadzieję , że całą przebiegnie fantastycznie.

Gość kama_ku91
Leczenie hormonami od września. Brak owu itd. Teraz miesiączka powinna być 3.07 . W sobotę pokusiło i zrobiłam jeden test - II kreski . Drugi wczoraj - elektroniczny pokazuje mi 2-3tydz. Dwa testy pozytywne, ostatnia miesiączka 1.06. Wczoraj u lekarza na usg nic nie pokazało. czekam na wyniki krwi. Mam mdłości (dzisiaj straszne w nocy ) ból piersi ( jakby coraz mniejszy :-( ) najgorszy ból w pachwinach w sobotę a teraz umiarkowanie. Co myśleć?

Gość gość
Ja mialam miesiacZke ost 16.05 bylam u lekarza bylo widac pecherzyk ;)

Gość gość
To ja gość z 10:49.Kama-co do bólu piersi-mnie bolały okropnie właśnie jak ciebie na samym początku potem przestały,tylko lekko sutki bolały a teraz zaczynają coraz bardziej.Sutki pieką a rano obudziłam się o 4 z takim bólem piersi od dołu że nie wiedziałam co się dzieje :P

Gość gość
Ja całą ciąże czułam się rewelacyjnie i tęsknie za tym stanem :) Urodziłam dwa tygodnie temu, bardzo ciężki poród i dopiero wczoraj udało mi się pierwszy raz usiąść... Plecy pękają z bólu... Krocze się goi powoli i krwawi jak szalone.... Dzidziuś jest kochany i grzeczny ale ciąża i jego ruchy w brzuszku to była bajka.

Gość gość
Pierwszy trym slabo straszne mdlosci brak apetytu.. Potem super od 7mca bole w d***e nogach, ruchy staruszki, kolki jelitowe cuda nie widy. Marze juz o urodzeniu dziecka jesr mi tragicznie cieko czuje sie jak torba