Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kombinezon na zime ?

Polecane posty

Gość gość

mam termin na sierpien i chce kupic kombinezon na zime jaki rozmiar 62 czy 68

Gość gość
Zdecydowanie 68, może nawet 74 Moja córka urodziła się w połowie czerwca ( 3320g, 56 cm) kombinezon zimowy miała rozmiar 74, a w lutym robił się przyciasny.

Gość gość
może wstrzymaj sie do jesieni i zobaczysz jak szybko rośnie dziecko. Moja córa ma pół roku i nosi juz 80 niekórych firm, a 74 tylko z H&M bo mają większą rozmiarówkę.

Gość gość
Ja bym nie ryzykowala..zależy jakie urodzi się dziecko usg nie daje 100%pewności kg a jeszcze trochę czasu masz..I nie wiadomo jak z długością dzieciaczka..kupisz rozmiar 74 i będzie się topil W tym kombinezonie a mniejszy może nie starczy...moim zdaniem za duże ryzyko

Gość gość
Też mam termin na sierpień... Naprawdę myślisz już o zimie??? W rozmiar 62 to dziecio po miesiącu wchodzi.... Weź se ten ksbinezon odpuść. Kupuj go najwcześniej e październiku... Sądząc po twoim pytaniu obstawiam że to twoje piwrwsze dzircko... Tylko osoba w pierwszej ciąży ma czas i chęć myślenia jaki kombinezon na zimę w lipcu.... Bhehehe

Gość gramatyka
zdecydowanie 74 ,przeciez ciuszek na zimę musi być trochę wiekszy, ciekawa rzecz że w lecie myślisz o kombinezonie :P No ale w sumie taniej. Jak szukasz fajnych ubranek i akcesoriów dla siebie i malucha to zajrzyj sobie tutaj https://lespetits.pl/ zdrówka dla Was .

Gość gość
no właśnie to moja druga ciąża ;p i ogladalam ubranka i wpadl mi w oko kombinezon ;p dlatego sie zastanawiam moja corka pierwsz urodzila sie w marcu i przez 3 miesiace nosila ubranka w rozmiarze 56 wiem ze to moze smieszne ze sie pytam moze macie racje faktycznie sie wstrzymam a kombinezon na 74 mam

Gość gość
Taka malutka się urodziła czy nie rosła? Czy rozmiarówka w rzeczywistości była większa? Ja rodzę w listopadzie i kombinezon zamówiłam w rozm. 68, bo wychodzę z założenia, że pod spodem też ciuszki będą. I liczę na to, że taki rozmiar starczy na cały sezon. A jak zostanie w stopkach miejsce to nic się nie stanie. Dla siebie kurtkę też zawsze kupuję rozmiar większą niż bluzki.

Gość gość
urodzilam sie 51 cm rosla normalnie i na wadze tez przybierala chyba ciuchy rosly razem z nia ;)

Gość gość
Kurde kosmiczne upały. Człowiek ledwie dycha. Lipiec 36 stopni a te o kombinezonie na zime piszą. Może jeszcze teraz mam ten kombinezon dziecku ubrać

Gość gość
Moja urodzona w lipcu miała kombinezon na 74, ale dzieci są różne. Chyba najmądrzej poczekać.

Gość gość
"Kurde kosmiczne upały. Człowiek ledwie dycha. Lipiec 36 stopni a te o kombinezonie na zime piszą. Może jeszcze teraz mam ten kombinezon dziecku ubrać" Nawet w październiku temperatury wynoszą czasami ok. 20 stopni, w zeszłym roku na przykład tak było. Nie będę przecież czekać do 9 miesiąca ciąży, żeby dziecku kupić kombinezon. Ani tym bardziej nie zostawię tego na głowie mężowi. :o

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU