Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet zaczął okazywać zazdrość, dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

jestem ze swoim facetem od roku, nigdy nie miał problemów z zazdrością, ale niedawno to się zmieniło. Zapytałam go o co chodzi, powiedział , ze po prostu jest zazdrosny o mnie, bo mam takie fajne kształty, ze faceci mogli by mnie podrywac. On wie, że nie daję mu powodów do zazdrości i bardzo go kocham, ale mimo tego jest zazdrosny,mówi, ze tak po prostu już ma i czasem , jak jakiś facet kręci się koło mnie, to nie może się powstrzymać od zazdrości. Rozumiałabym, gdybym była jakąś pięknością, ale ja jestem zwyczajna, trochę mam za dużo ciałka nawet, ale mój facet twierdzi, że na taki tyłek jak mój każdy facet zwróci uwagę. Skąd w nim się wzięła ta zazdrość?

Gość gość
Skąd w nim się wzięła ta zazdrość? X Jesteś zmina kłoda w łóżku. To z tego wzięła się ta zazdrość.

Gość gość
akurat w łóżku zimną kłodą nie jestem, mam ogromne potrzeby, akurat pod tym wzgledem jestesmy dopasowani, usłyszałam kiedyś od niego, ze jestem kochanką idealną....

Gość gość
moze cie zdradza,znam kobiete z taka sama historia

Gość EgzorcystaRazDwaTrzyCheck
Tak to jest jak ludzie łączą się w pary z dnia na dzień. Nie zdążą nawet wypracować sobie zaufania. Poznać się od razu i za chwilę język w gardle i k***s w cipce. A później problemy typu: nie ufam mu albo jest o mnie zazdrosny itp... Pogadaj z nim szczerze a nie siedzisz na kafeterii i szukasz pomocy od marginesu. Cała ta strona to margines.