Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betka3345

Jaki zegarek na prezent dla brata na 18

Polecane posty

Gość betka3345

Cześć, Zbliża sie 18 mojego brata i jako starsza o prawie 10 lat siostra chciałabym mu sprezentować z tej okazji jakiś porządny zegarek. Mam obecnie na oku ten model: http://www.zegarmistrz.com/Adriatica_a71025253q__a71025253q_-6354.html Co o nim sądzicie? Dodam,że mam do przeznaczenia maksymalnie 300 zł na prezent , raczej więcej nie dam. Jednoczesnie nie mam za bardzo się kogo zapytać bo jak powiem rodzicom albo rodzeństwu to pewnie wypaplają oraz powiedzą bratu co chce mu kupić. Będzie ok?

Gość gość
Tak. Ok.

Gość adeQQQ
Zegarek jak to zegarek. Na 18 jest to zawsze trafiony prezent .Sam dostałem zegarek z tej okazji i byłem zadowolony ( z tym,że od rodziców, równiez dali mi firmowy, porządny). W sumie jest to kwestia gustu ale co byś kupiła to i tak chłopak będzie nosił na ręku. Może warto byłoby pokazać mu podobny zegarek? NIech sam zobaczy i oceni czy jest ok? Adriatica również dobra marka. Ma sportowe modele. Jest ok.

Gość betka3345
Dzięki .Zastanawiałam się jeszcze nad czymś na bransolecie ale doszłam do wniosku,że może pasek jednak będzie wygodniejszy? Czy dla młodego chłopaka kupić jednak bransoletę? Chciałabym aby zegarek pasował mniej więcej do wszystkiego. I do ubrania sportowego i na co dzień. Tak aby to był jednak praktyczny zakup...

Gość gość
nie, na pasku jest lepszy

Gość doroko
zegarek to troche oklepane, no chyba że faktycznie w nim chodzi. Ja bratu kupiłam na 18 GPS i rejestrator, ponieważ wiem że kasa z 18 pooszła na auto,k upowałam zestawł an avans.pl

Gość aga8885
Ostatnio oglądałam Rodzinke.pl i akurat Kuba miał 18-stke i dostał od przyjaciółki matki zegarek. Było to oczywiście lokowanie produktu ale spodobał mi się i se wyszukałam w sklepie internetowym, do stylu Kuby świetnie pasował. http://www.apart.pl/pl/szukaj,zegarki,q,,,3866 pewnie link nie wejdzie ale to jest model AM:PM Club PM139-G218 160zł wybierz zegarek który będzie pasował do brata urody, stylu ubierania i stylu życia.