Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sobie gdy rodzina mnie odrzuca

Polecane posty

Gość gość

Na wyprowadzkę mnie nie stać, ale jestem od nich niezależna finansowo, mam swoje dochody, ale za mało aby iść na swoje. Mam auto. Jem na mieście lub gotuje sama. Do domu wracam jedynie aby się przespać. Robię wszystko aby wracać jak najpóźniej a jak już jestem to siedzę u siebie. Świat się kręci wokół moje siostry i jej chłopaka. Mnie każdy ma gdzieś. Nikt się o nic nie pyta, nie zaprasza, nie podwozi, nie wyręcza. Chora sytuacja. Przez to wszystko stałam się strasznie egoistyczna. Nic mnie nie interesuje poza moją osobą, robię wszystko żeby tylko mi się krzywda nie działa. Jestem obojętna na innych, nie interesuje mnie co czują, choć kilka lat temu pomagałam wszystkim i bardzo przejmowałam się ich losem. Do czego dążę?

Gość gość
sama uciekasz przed rodziną wiec sie nie dziw,że Cie nie wypytują. Ty olewasz to i oni olewają. A nawet jeśli oni zaczęli to nie znaczy że masz sie nikim nie interesować,skoro Cie boli to,że nikt sie Tobą nie interesuje to tymbardziej spróbuj sie kimś zainteresowac to i trafisz na wzajemność ;) a to że jesteś niezalezna to dobrze