Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3d chilli opinie o produkcie

Polecane posty

Gość gość

Wakacje, 35 stopni, a ja się trochę dygam wyjść na plażę. Stosował ktoś ten 3d chilli? Wiem że jest w wersji starter i turbo. Jakie są wasze opinie o produkcie?

Gość gość
Jak chcesz trochę zrzucić to zacznij biegać na początek i się ruszać. Około 30 minut dziennie.

Gość gość
Przedmówca / przedmówczyni ma sporo racji, jednak samo bieganie i sport nie wystarczy: 1. Po pierwsze aktywność 2. Po drugie bilans kaloryczny (odżywianie, ile potrzebujesz kalorii z czego te kalorie itd.). 3. Po trzecie nastawienie, żeby się nie poddać po tygodniu, bo nic z tego nie będzie. W tym momencie mając te 3 rzeczy zaczynasz chudnąć w tempie około 0.5 - 1 kg tygodniowo, co daje maks 4 - maksymalnie 5 kg miesiecznie. Moim zdaniem to bezpieczna i odpowiednia ilość. Jeśli chodzi o nastawienie, to idź do dietetyka, psychologa, albo hipnotyzera (ten ostatni w ostatnim czasie cieszy się dużym zainteresowaniem), albo jak chcesz, to spróbuj Hipnosencji, czyli nagrań hipnotycznych. Ich prezentację masz na http://hipnosencja.pl i wszystko jest wyjaśnione.

Gość gość
A słyszałem kiedyś też, że 3d chilli to jest jakaś niby dieta. Czy możliwe, że na podstawie diety zrobili suplement?

Gość Zośśa
to jest to co się je wszystko na ostro? mama stosowała i od samej diety to nic się nie zmieniło. dopiero kupiła jakieś płyty motywujące i ćwiczenia i schudła.

Gość gość
hipnoza na odchudzanie u mnie w rodzinie bardzo popularna i działa na każdym :)

Gość gość
Dokładnie te same, Hipnosencja na odchudzanie. Na mnie i na mamę działają wyśmienicie i jesteśmy bardzo zadowolone z efektów :)

Gość gość
Brałam 3d chilli ale na mnie nie działało ale na koleżankę owszem, nie wiem od czego to zależy. Teraz wypróbuję tą Hipnosencję, co mi szkodzi :P