Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądałem serial "Szkoła" i jestem w szoku!

Polecane posty

Gość gość

Oglądam tv i trafiłem na taki program na chyba Polsacie - SZKOŁA. Powiedzcie mi, czy w dzisiejszych czasach nastolatki są tak p******e jak w tym czymś co pokazują w telewizji? Mszczenie się poprzez robienie chamskich kawałów własnej siostrze, bicie i molestowanie dzieci, uczennice gimnazjum chodzą po szkole wystrojone jak d***** pod latarnią, wszędzie motyw ********* gwałtu, pożądania i seksu dla pieniędzy, markowe ciuchy, telefony, Ipady i inne d**erele które są gloryfikowane ponad wszystko. Powiedzcie mi kto to reżyseruje, kto układa te scenariusze? Czy tak naprawdę jest w dzisiejszych czasach? Nastolatki naprawdę są tak mocno zdemoralizowane?

Gość gość
szczerze powiedziawszy zależy od szkoły u mnie było normalnie a u znajomej to narkotyki popalanie trawki za szkołą a kiedyś powiedziała coś dziwnego że wybrała tą szkołę bo tam ma ''ochronę'' co mnie jako dzieciaka zszokowało są szkoły i szkoły zależy od nauczycieli i od rodziców jak do szkoły chodzą dziec***atologi i menelstwa to w takiej szkole dobrze być nie może

Gość gość
Nie wiem czy to prawda ale słyszałam o przypadkach gdzie "aktorki" które występują w tych wszystkich durnowatych serialikach często żeby dostać rolę dają d**y w zamian za udział w serialu. Kiedyś jak robili casting do Dlaczego ja, to koleżanka mi mówiła jak jakiś koleś co był w komisji na przesłuchaniu, spotkał się z młodą laską która chciała dostać rolę. Wieczorem byli w klubie a na drugi dzień było wiadomo że dostała rolę. K******o totalne.