Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć chłopakowi o swojej przeszłości?

Polecane posty

Gość gość

O swojej przeszłości że spotykałam sie z 7- ma facetami? wysyłałam swoje nagie fotki inny chłopakom. Wiem że to zadne pocieszenie ale nie spałam z żadnym z nim, (choć z dwoma byłam blisko). Dręczy mnie sumienie, że On ma prawo wiedzieć, ale przeraża mnie ze mnie w tedy zostawi(nie ma cienia wątpliwości).Żałuje tego co robiłam mając 19 lat dzis mam 24 latai żałuje#. Boje sie że On sie tego dowie od kogoś innego...Wiem ze nie znajde tak bliskiej osoby juz nigdy chyba go kocham

Gość gość
Ja nie mówiłabym. Co innego gdybyś będąc z nim wysyłała nagie foty innym, ale skoro robiłaś to 5 lat temu to chyba nie jest teraz najistotniejsze.

Gość gość
nie mow. on też by ci nie powiedział ze bzykal na boku

Gość gość
nie mów mu. On może tego nie zrozumieć. W młodości robi się różne głupstwa, ale nie wszyscy są na tyle rozumni, aby to pojąć i przełknąć. Ja swojemu o sobie powiedzziałam, ciężko to przełykał przez kilka lat, taraz już tematu nie ma i b. mnie kocha, podkreśla też, że ceni to, że mu zaufałam, ale to zawsze ryzyko. Pamiętaj też, że jest ryzyko, że gdzieś, kiedyś się dowie, może np. spotkać Twoje fotki w necie lub spotkać facetów, o których piszesz.

Gość gość
Powinien się dowiedzieć że spotyka się z idiotką, chociaż z czasem to i tak wypłynie, ale zaoszczędziłabyś mu czasu!

Gość gość
Ale byłaś dziewicą jak zaczełas z nim sypiać? bo nie rozumiem. Jesli tak to chyba nie masz powodow miec wyrzutow sumienia.. a nagie zdjecia, coz rozne sa bledy mlodosci :) ja bym nie mowila. Co prawda szczerosc w zwiazku to podstawa ale bez przesady, nie musisz sie od razu facetowi spowiadac z calego swojego zycia. On tez zanim spotkal ciebie, nie byl przykuty do kaloryfera tylko zyl i popelnial rozne bledy.

Gość gość
lepiej nie mowic wszystkiego

Gość gość
a czy na zdjęciach widać było twoją gołą waginę?

Gość gość
przeciętna polka to puszczalska szmata więc nie zrobiłaś w zasadzie nic złego. Może nawet jesteś porządna?

Gość gość
ja uważam że nie mówić, to całkowicie twoja sprawa i tyle, potem facet będzie miał jakieś kompleksy względem ciebie i będzie się wyżywać przy kłótniach.

Gość gość
nie mow, bo cale zycie bedzie ci to wypominal ;)