Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet mieliście taką sytuację?

Polecane posty

Gość gość

Idziecie ulicą i z naprzeciwka idzie dwójka obcych facetów. Widząc ciebie milkną, a jak miną to wybuchają śmiechem. Czasem mi się to zdarza...

Gość gość
Nie

Gość gość
moze sobie cos opowiadali. widza Ciebie/kobiete milkna bo nie wypada, zeby akurat kobieta cos takiego /meskie teksty/ uslyszala. mijaja Cie to kontynuuja i sie smieja. nie bierz tego do siebie. bo dzieci w wozkach jak sie usmiechna do ciebie, to pomyslisz ze sie smieja z ciebie. ...rilaaaks..:)

Gość gość
Kielczanka79 -ha ha ha:) dokladnie

Gość gość
nieee... aż tak nie świruję, ale jak coś cie czesto spotyka to zaczynasz sie nad tym zastanawiac...

Gość gość
ja tak miewam, sczególnie jeśli chodzi o osiedlowych dresów, gadają coś do siebie, jak jestem obok to cisza a potem głośny smiech :o

Gość gość
pewnie brzydka jestes,innego powodu nie widzę,a zreszta nawet jesli sobie cos opowiadali to wierzycie w bajki,ze nie wypada przy kobiecie?owszem,ale przy swojej a nie obcej na ktora leja sikiem prostym:)

Gość gość
pewnie fajna jestes. zwacasz wjakis sposob pozytywnie uwage. brzydkie sie omja, idzie dalej i nie widzi na ulicy. sa przezroczyste.. jak z kaleki nikt sie nie smieje. spojrzy raz i odwraca wzrok... dont worry. olej:)

Gość gość
Jakby uważali mnie za ładną to by nie wybuchali śmiechem ;/ Niby powodzenie jakieś tam mam, ale teraz zaczęłam wątpić w jakość facetów, którzy się mna interesują :/