Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ilu lat mozna liczyc na normalna dziewice, nie z odzysku?

Polecane posty

Gość gość

A po jakim wieku dac sobie spokoj?

Gość gość
Teraz? do 13

Gość gość
myślę, że max 17/18 lat

Gość gość
już 13-15 dają czadu w klubach, więc nie sądzę żeby starsze

Gość gośćM
Ja jestem a mam 23 lata. Od paru znajomych słyszałam i czasem od obcych również, że jestem ładna (nieraz dosłownie tymi słowami "ładna jesteś, to czemu nikogo nie chcesz?" "ty jesteś ładna, to możesz iść załatwiać", no i wprost w formie komplementów też).

Nieprawdą jest, że nie ma dziewic. Mam córeczkę. Trzy lata. Aż sprawdzałem. Jeszcze dziewica.

Gość gość
Ja mam 25 lat i też należę do ładnych kobiet :)

Gość gość
mam 30 lat i jeszcze nie miałem dziewczyny to jest coś ;)

Gość gośćM
Ja nie mówię, że aż należę do ładnych, ale mężczyźni w różnym wieku mi tak mówią, więc to żadna nieskromność. Zresztą jak się przytulałam kiedyś do tego, z którym się ostatnio spotykałam, to czułam, że mu się podobam, pociągam. Fizycznie to czułam. ;) Ale jakoś tak wychodzi, że wciąż jestem "czysta", choć wcale mi na tym nie zależy, bo to niepotrzebne utrudnienie tylko.

Gość gość
Ja akurat jestem naprawdę ładna, nikt nawet nie domysla się, że jestem dziewicą :D a nią jestem bo tak mi się życie ułożyło, generalnie dość późno zaczęłam mieć ochotę na związek, chyba dopiero po 20 zaczęłam o tym myśleć.. umawiałam się z facetami, ale fakt przyznaję, że byłam okropnie wybredna, wiem ze tak nie wolno :P ale nic na to nie poradzę. Nie chcialam iść do łóżka z byle kim. I chyba moja wybredność mi się opłacila, bo ostatnio poznalam mój ideał :) pod każdym względem. Gdybym kiedyś weszła w jakiś związek z braku laku to może bym teraz w nim tkwiła i przegapiła Jego :)

Gość gośćM
No jak ja oznajmiłam temu ostatniemu, bo myślałam, że to coś poważnego (ale czuję, że się przejechałam, nieważne), to najpierw napisał sms (bo ja mu to smsem powiedziałam przy okazji), że fajnie, będzie odkrywcą. Potem jednak zaczął dopytywać, czy go nie wkręcam. Przy najbliższym spotkaniu też się dopytywał, czy aby go nie wkręcam, nie żartuję. :D Bo jak to stwierdził, wiedział, że jestem porządna, ale nie wiedział, że AŻ tak. :D Nawet się troszkę zmartwił, bo stwierdził, że jest wyposzczony i nie będzie mógł od razu poszaleć. Czyli to chyba nie widać po mnie też. ;)

Gość gość
ładne dziewice?:P bez żartów . do ładnych faceci przecież podobno zagadują więc kogoś musiałyście mieć przynajmniej na seks

Gość gość
ja mam 37 lat i 160 ci*pek na dzień dzisiejszy zaliczone. A od 13 mam urlop po wypłacie i będą kolejne :)

Gość gość
ja zawsze miałam powodzenie, a dziewictwo straciłam w wieku 23 lat, więc na pewno jest więcej takich przypadków

Gość gość
dodam, że to, że do mnie zagadywali to jeszcze nie znaczy, że zaraz miałam ochotę iść z kimś do łóżka, ja akurat mam swoje podejście do tego i chciałam to zrobić z miłości, a że wcześniej tego nie czułam toteż z nikim nie spałam, to że się ma większy wybór niekoniecznie oznacza, że ktoś odpowiedni się znajdzie, czasem ma się po prostu pecha i można poznawać mnóstwo osób, a nie spotkać kogoś, z kim chce się być

Gość 25 letnia dziewica
No do mnie faceci co chwilę zagadywali i nadal zagadują, ale nie interesuje mnie jednorazowy, przygodny seks :) dziwne zresztą podejście - jak ładna, to ktoś ją zagadywał, wiec na pewno uprawiała seks. A czy jak ktoś mnie zagaduje, to od razu mam isć z tą osobą do łożka? z jakiego powodu? z wdzięczności, ze ktoś sie mną zainteresowal? :p

Gość gość
ładne kobiety mając 16 lat nie są już dziewicami

Gość gość
Sa dziewczyny nie szmaty co sie wycieraja po klubach i byle kim lapiac choroby!Ja trafilem na dziewce bedac prawiczek okolo 20 i mamy dzieci jestesmy oboje szczesliwi.Normalne dziewczyny nie dadza sie podpuscic kolezankom mp. Ty jeszcze jestes dziewica? To ale czym predzej cos z tym zrob i idzie z byle kim byle gdzie i cale zycie zyje bylejakoscia jak szmata!;(

Gość gość
hahahah w internecie każda jest dziewicą :D tak samo jak w internecie ŻADNA nie chce ślubu KAŻDA chce podpisać intercyzę i KAŻDA jest chętna zrobić test DNA na ojcostwo bez żadnych pretensji... w internecie :)

Gość gość
i jeszcze ŻADNA nie zdradza, ale to tylko w internecie :D

Gość gość
Do tych 28 spokojnie :)

Gość gośćM
"ładne dziewice?jezyk.gif bez żartów . do ładnych faceci przecież podobno zagadują więc kogoś musiałyście mieć przynajmniej na seks " xxx To że ktoś zagaduje, to nie znaczy, że rozmowa kończy się w łóżku. Nawet jeżeli ów mężczyzna się spodoba, to przecież trzeba się poznać, zbliżyć co wymaga czasu i może sprawić, że ten człowiek nie jest kimś z kim się chce uprawiać seks. xxx " gość dziś hahahah w internecie każda jest dziewicą smiech.gif tak samo jak w internecie ŻADNA nie chce ślubu KAŻDA chce podpisać intercyzę i KAŻDA jest chętna zrobić test DNA na ojcostwo bez żadnych pretensji... w internecie usmiech.gif " xxx Nie wiem jak każda, wiem jak ja. Ja najpierw chciałam ślub i dzieci, potem się przejechałam na kimś, to nie chciałam uparcie. Potem poznałam kogoś kto od pierwszej randki mówił o ślubie (pierwsza randka ponad pół roku po tym jak się poznaliśmy), więc stwierdziłam, że akceptuję ten pomysł (choć wolałabym na kocią łapę), ale jak się zaczęło robić niepewnie, to pomyślałam, że jednak bezpieczniej czułabym się w związku bez ślubu. Co do intercyzy. To to jest przykry moment, kiedy ktoś nam ją proponuje, bo dlaczego to robi? Nie ufa nam, nie wierzy w trwałość naszego związku? Ja bym podpisała, ale byłoby mi przy tym przykro. Zrobiłabym test DNA. Nie robiłabym o to awantur, ale w środku byłoby mi CHOLERNIE przykro, że partner ma o mnie TAKIE zdanie, że myśli że sypiałam też z innymi. xxx Ale wiesz czemu w internecie każda? Bo przeważnie na dany wątek wchodzą osoby o konkretnym podejściu. Rzadko te z przeciwnym i wówczas jest większość danej opinii. Na przeciwnym wątku może będzie więcej odwrotnych.