Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orzech gałki muszkatołowej to niezwykły twór natury

Polecane posty

Gość gość

Już sam wygląd przekroju orzecha, sygnalizuje że gałka może kryć w sobie magiczną moc. A owe ciemne aplikacje tworzy olej miristica, który to nie tylko wygląda szamańsko, wydziela intensywny zapach, ale także niesamowicie potrafi oddziaływać na umysł i ciało. Ten kto skonsumował w odpowiednich ilościach i umie docenić to co głębokie i mistyczne, ten wie...

Gość gość
Wakacje już pełną parą :) Co powiedzie na wygranie skutera Piagio Vespa 5. Ciężko poruszać się po mieście zatłoczonym autobusem nie zawsze klimatyzowanym ... Tutaj masz szanse wygrać skuter !!! Nie martwisz się korkami czy tym że nie zdążysz na busa. Jest to najlepszy środek komunikacji w upalne dni. Co trzeba zrobić, aby zgarnąć Piagio ? Odwiedź tę stronę : http://motoawards.pl/wygraj-skuter/5qopl7k Twoje szanse są bardzo wysokie !!! Życzę powodzenia.

Ja to żarłam w mocno średnich ilościach, efekty uboczne - ból brzucha i zaspanie są mega zj****e, jednak głębokie retrospekcje są więc to prawda. Niestety nie jest to dobre do zabawy ale do samotnego odkrywania świata, można dzięki temu dużo odkryć ale w biegu rzeczy stwierdziłam że i bez tego można to samo, w zasadzie ma to samo działanie co gandzia tyle że inna postać bani. W dużych ilościach 30-40 gramów konsumec***isali że możliwe jest obserwowanie zdarzeń z przeszłości w jakości marzeń sennych na jawie - jest to możliwe ale osobiście nie jestem ani gotowa ani chętna na takie eksperymenty z tego względu że moja istota tego nie chce, to jak jazda na nartach, są przeżycia, emocje ale czy każdy tego chce? Czy każdemu się chce? Jak kto chce.

Małpa subiektywne wrażenia nie są miarodajne w ogólnej ocenie.