Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk29

Znowu wykorzystałem dziewczynę a później ją olałem.

Polecane posty

Gość patryk29

Dziewczyny wy naprawdę robicie się coraz bardziej beznadziejne. Od 3 lat szukam kandydatki na żonę. Mam 29 lat, mam dobrą pracę ( zarabiam 6-8 tysi ), samochód a nawet własne mieszkanie choc w dużej mierze dzięki pomocy rodzicom. Mogę się żenic i chcę się żenic bo jestem na to gotowy. Na ślub też mam odłożone. Nie umawiam się z dziewczynami poniżej 25 lat bo nauczyłem się z doświadczenia, że szkoda czasu. Interesują mnie dziewczyny w wieku 26-30 lat. Od jakiegoś czasu nawet powyżej 30. Albo mam pecha albo wy jesteście wszystkie takie tępe i puste. No i niczym nie można pogadac. O imprezach i ciuchach tak. Poplotkowac o znajomych tez. Wystarczy jednak, że zaproszę do restauracji i nawinę jakiś temat o chocby kchni i leżycie. Pół biedy bo żona mi do gotowania potrzebna nie jest. Z resztą ja i tak jestem na swojej diecie. Rzucę temat o filmach i leżycie. O polityce nie wypada więc nie ruszam ale jedna z was na spotkaniu sama z siebie mi mówi o Smoleńsku, że to na pewno zwykły przypadek. No jak na pewno ? Nie wiadomo jak było. Co to za logika jest ? Jeśli już myslec logicznie to właśnie należy iśc w stronę zamachu. Tylko się uśmiechacie głupio. To wychodzi wam najlepiej. Szkoda tylko, że mnie akurat takie cos raczej wkurza niż cieszy. Przechodził raz gościu z miską zupy i mu się wylało. Cieszycie się jakbyście w totka wygrały. Wam się wylee to też się cieszycie. Zero powagi, kultury, obycia. Umawiam się z wami i zaciągam was do łóżka i to często na 2 albo 3 spotkaniu. Później oczywiście nie odbieram tel. Po co ? No potrzeby muszę zaspokajac bo seks to jednak podstawa. Teraz spodziewam się wyzwisk i jechania po mnie. To tylko potwierdzi waszą nieudolnosc i nieumiejętnosc prowadzenia ze mną rozmowy.

Gość gość
Ruchac i rzucac. Od dawna to mowie. szkoda czasu i kasy na baby

Gość gość
zbadaj się na hiv pomyśl logicznie jak z tobą idą do wyra na 2 lub 3 randce to pewnie z każdym tak czynią więc musiałeś coś złapać na 100% co do kobiet to takie przyciągasz i tyle

Gość wredny małpiszon
a ch*j ci w srake

Gość gość
Autorze najpierw przeczytaj swój tekst i popraw błędy a później szukaj dziewczyny która nie będzie się cieszyć jak głupi do sera. No cóż reprezentujesz sobą to samo co te pożal się Boże twoje dziewczyny. Ciągnie swój di swego. I mówi ci to dziewczyna młodsza od ciebie o 5 lat.

Gość gość
Przepraszam miało być ciągnie swój do swego.

Gość gość
Ja bym Ci się spodobała, bo ze mną można o wielu rzeczach gadać i od wielu facetów słyszałam, że świetnie się ze mną rozmawia i w ogóle różne intelektualne komplementy. No, ale ja faceta nie szukam, więc masz pecha :P Natomiast skoro ja taka jestem, to jest nas więcej, tylko trzeba trafić. Nie generalizuj, bo naprawdę nie wszystkie kobiety są tępe. Dodam, że zaciągnąć do łóżka to każdy głupi potrafi, a te mądrzejsze, o jakie Ci chodzi, tak łatwo się nie dadzą zaciągnąć, wierz mi i co wtedy, zrezygnujesz, bo za trudno? Dużo jest takich facetów, chcą cudów na kiju, ale po linii najmniejszego oporu i jak się trzeba bardziej wysilić to im się odechciewa.

Gość gość
Pomyśl nad sobą, skoro tylko takie dziewczyny przyciągasz. :) Prawda jest taka, że w większości fajne, rozsądne dziewczyny w tym wieku są pozajmowane.

Gość gość
JEstes za glupi. Jak mozna szukac kandydatki na zone... boze co za desperacja. I na slub ma odlozone! Znajomosc ma przebiegac naturalnie, a nie ze jakas zlapiesz i ona ma byc twoja zona.

Gość Laura2777777
Cóż widocznie takie przyciągasz. A w ogóle to myślę,że to prowokacja żeby teraz było wielkie oburzenie dziewczyn w temacie :P A jeśli wątek jest prawdziwy to powiem Ci jedno,że kiedyś popełniłam ten bład, że starał się super wypaść na randkach, czy nie popełnie jakiejs gafy, a teraz wiem, ze to nie ma sensu. Jak ktoś mnie zaakceptuje jaką jestem to dobrze, a jeśli nie to trudno... Lubie się pośmiac czasem z głupot i nie zawsze jestem poważna, nie zawsze rozmawiam na poważne czy ambitne tematy (czasem tak,ale bez przesady), jeśli to komuś nie odpowiada to trudno, ja uważm się za inteligentną osobę mimo ze mam specyficzne poczucie humoru, czasem śmieje sie z byle czego