Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie bylam zakochana, nie mam chlopaka od 28 lat, ludzie sie ze mnie smieja

Polecane posty

Gość gość

juz pogodzilam sie, ze bede sama tylko jak poradzic mam sobie z wysmiewaniem?

Gość gość
Dlaczego jesteś sama? Brak urody czy brzydki charakter?

Gość gość
Nie martw sie, na pewno kogos znajdziesz a nawet jesli nie to ...no coz nie zawsze jestesmy stworzeni do bycia z kims...Mysle jednak , ze na pewno sie jeszcze zakochasz;)

Gość gość
To pocieszanie nie ma sensu, ważne są realia. Jak poradzić sobie z wyśmiewaniem? A kto się śmieje?

Gość gość
niestety radzić sobie można chyba tylko wyjeżdżając na stałe za granice :O

Gość gość
Dlaczego interesuje cie co inni ludzie o tobie mysla i z czego sie nasmiewaja ? olej to , jestes jeszcze bardzo mloda i z pewnoscia kogos fajnego spotkasz , a na razie mozesz byc sama i szczesliwa sama ze soba ;)

Gość gość
To wyjedz

Gość gość
Zartowalem, nigdy sie nie poddawaj!!!!!!! I po prostu zap*****l tych ktorzy sie smieja z ciebie albo wynajmij kogos kto im lby rozj***e :D najprostrze i najlatwiejsze rozwiaxanie :]

Gość gość
jestem malo interesujaca, a nawet powiedzialabym, ze wcale, dlatego jestem sama, uroda nie jest najgorsza, przecietna. smieja sie wszyscy znajomi i rodzina

Gość gość
Dziwne, ze dorośli ludzie śmieją się z tego że ktoś jest samotny.

Gość gość
smieja sie z tego ze nie umiem sobie nikogo znalezc, uwazaja to za nieporadnosc zyciowa a nie smieja sie z czyjejs samotnosci, bo ludzie uwazaja ze samotny czlowiek jest tylko po smierci drugiej osoby

Gość gość
Zapamiętaj jedno tacy są ludzie. Zawsze znajdą Twój najsłabszy punkt. Gdybyś nie miała pracy - śmialiby się z tego, gdybyś miała chłopaka nieudacznika - śmialiby się z tego. Mogę tak wymieniać bez końca. Nie popadaj w kompleksy, nie czuj się gorsza. Przyjdzie na Ciebie pora. Nie wiąż się z byle kim żeby nie gadali. Wszystko przyjdzie samo. Moja koleżanka miała to samo, wszyscy ją wyśmiewali bo ma nadwagę, wiecznie docinali że ma schudnąć, bo nigdy nie znajdzie faceta, a tu niespodziewanie, jedna chwila, jedna impreza ze znajomymi i za niedługo idę na ślub. Nie zamartwiaj się.

Gość to boli
Mam ten sam problem. Rozstałam sie z facetem z którym byłam 8 lat, teraz nie mam faceta, nie chodze na randki, bo po prostu nie chce. nie odczuwam takiej potrzeby. ale boli mnie, ze jestem wysmiewana w twarz przez swoich znajomych, na spotkaniach sa ciagle docinki i doslownie wybuchy smiechu, wszystko widza przez pryzmat tego, ze jestem sama.

Gość gość
12:06 zmień znajomych bo nie są Ciebie warci a rodzine olej jak cie olali i git