Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego naturyzm wg ciemnej masy

Polecane posty

Gość gość

tzn dla wielu ludzi jest zboczeniem? doświadczyliśmy tego w tym roku na plaży jak nas zwyzywano od zboczeńców to jest jakiś brak tolerancji i szacunku

Gość gość
spójrz z drugiej strony, brak tolerancji naturystów wobec "ciemnej masy" czyli rodzin z dziećmi. nie każdy chce oglądać czyjeś biusty i jajka, dla niektórych do prywatne, intymne itp.

Gość gość
a kto ci każe chodzić z dziecmi na takie plaże!!!! a po drugie dziecko cycka nie widziało? od urodzenia jest przy cycku,ale jak matka robi tabu bo dziecko ma lat 5 czy 6 i matka kryje się z cyckami to jest to chore

Gość gość
lepiej jechac na zagraniczne plaże serio Bałtyk to syf, pieprzone polactwo, brudasy co sikają do wody, wchodzą z psami do morza, grubasy, chamstwo do tego Bałtyk to najbardziej skażone morze na świecie, morze chińskie przy naszym to oaza czystości :O

Gość gość
Nie podoba ci się Bałtyk to jedź za granice i nabijaj im kasę ,dyskryminujesz grubych zamknęła bym ciebie do więzienia z dwoma kolegami słusznej wagi c.y.m.b.a.l.e.

Gość gość
a od psów się odp.....

Gość acordeon
Trzeba sobie nic z tego nie robić.Co mnie obchodzi,że ktoś komentuje to czy tamto jak idę pod prysznic na basenie zawsze jestem nago i mam w d.. czy komuś się to podoba czy nie zazwyczaj komentarze są od ludzi,którzy mają problemy ze swoją nagością

Gość gość
bo polacy nie są tolerancyjni jeden drugiego utopił by za kasę w łyżce wody,jak sąsiad ma coś lepszego to już zawiść i etc.etc

Gość Znany mysliciel
Dlatego ze nasz kanon kultrowy, ten sam ktory wykształciliśmy przez setki a nawet tysiące lat i dzieki któremu jesteśmy najbardziej silną i atrakcyjną cywilizacją dla innych krajów, ten kanon kulturowy mowi ze naturyzm nie jest ok. Ale w afryce publiczne chodzenie z przyrodzenem na wierzchu to normalka w wielu miejscach, proponuje przeprowadzke do tamtej cywilizacji

Gość gość
To jest tak samo dla cywilizowanych kobiet obecnosc partnera przy badaniu ginekologicznym krocza i porod to normalna rzacz.Dla dewot i zacofanych partnerek to zboczenie,tylko jak one z mezem uprawiaja seks skoro krepuja sie go?A do tego tak glupie,ze ginekologa obcego faceta maja do intymnosci!

Gość gość
Ale po co znowu do Afryki, wystarczy do Czech, Czesi nie maja az takiego kanonu ciemnej masy...

Gość gość
nago jak nago ale ja opalałam się kiedyś bez stanika nad jeziorem z dala od głównej plaży i też mi się dostało nawet straszono mnie policją

Gość nowanaturystka
Naturyzm to fajna sprawa i mam nadzieję, że i w Polsce się trochę rozkręci, my bywaliśmy kilkukrotnie na plażach nudystów w Chorwacji i w Niemczech, było fajnie. Dodam że bywaliśmy całą rodziną to znaczy ja mąż i dwójka dzieci. My nie stronimy od nagości, nie robimy z tego problemu również w domu, jednak szanuję ludzi o innych poglądach, nie pcham się nago na plaże tekstylne, jednak przydało by się więcej prawdziwie nudystycznych miejsc w Polsce.

Gość gość
masz rację ja też chodzę nago tylko tam gdzie mogę chociaż i tak spacerowicze podglądacze czasami mają coś do powiedzenia

Gość ogolony h
Nikt mi nie zabroni rozebrac sie na plazy naturystow do naga. A specrowiczow nikt przeciez nie zmusza do chodzenia na plaze naturystow. Jezeli juz chodza, to musza sie z nagimi liczyc. Podgladacze, to jest inna sprawa.

Gość nowanaturystka
takich co mają coś do powiedzenia to albo nie słucham, albo jak już bardzo chcą pogadać, to wstaję i nieskrępowanie rozmawiam stoją nago, jak widzą taką pewność siebie to najczęściej rezygnują z dyskusji

Gość gość
podglądaczy jest sporo np na wydmach z lornetkami śmieszni

Gość ogolony h
Ja tez tak robie. Przeciez nie bede na plazy naturystow penisa recznikem zaslanial. A pdgladaczy to mamy dwa rodzaje, ci co spaceruja ( nago lub ubrani) i ci co w krzakach stoja i trzepia sobie.

Gość gość
ci co chodzą nago to jeszcze nie problem bo mi to akurat nie przeszkadza ubrani też ale wkurzają mnie komentatorzy

Gość ogolony h
Mnie to wlasciwie nikt nie przeszkadza. Najwazniejsze zeby zostawili mnie w spokoju.

Gość acordeon
Ja też mam to w głębokim poważaniu co ktoś myśli i mówi

Gość nowanaturystka
no ja miałam raz w pl taką sytuację, która mnie zraziła nieco do tutejszego plażowania nago, otóż szły ubrane dwie starsze panie i natknęły się na takową plażę, usłyszałam wtedy że mnie chyba szatan opętał bo sama siebie to mogę gorszyć ale nie biedne niewinne dzieci, one próbowały rozmawiać z moim synkiem i prosiły go żeby się ubrał

Gość gość
" gość wczoraj To jest tak samo dla cywilizowanych kobiet obecnosc partnera przy badaniu ginekologicznym krocza i porod to normalna rzacz.Dla dewot i zacofanych partnerek to zboczenie,tylko jak one z mezem uprawiaja seks skoro krepuja sie go?A do tego tak glupie,ze ginekologa obcego faceta maja do intymnosci! " xxx Ale głupie gadanie. Jak się przeziębię, to męża nie ciągnę ze sobą do lekarza, to po co mi on przy badaniu ginekologicznym?

Gość ogolony h
To ze ktos mnie sfotografuje nago na plazy naturystow. Niech se fotografuje.

Gość acordeon
Zawsze można mu wyrwać aparat i wrzucić do wody:)

Gość ogolony h
Lubie rownomierna opalenizne, bez jasnych miejsc. Wyglada to glupio, szczegolnie w saunie.

Gość acordeon
Wg mnie wynika to z chęc***ełnego odprężenia,kontaktu z naturą dla niektórych to równomierna opalenizna.Ja jak mam taką możliwość bardzo dobrze się wtedy relaksuje