Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość111

Leżaczek bujaczek kto ma?? kilka pytań

Polecane posty

Gość gość111

hej. kupiłam wczoraj leżaczek firmy tiny love ale nie ten słynny 3w1 a na pałąkach. Wszystko fajnie tylko myślałam że taki leżaczek będzie sztywny, a on jest z gąbki która podtrzymana jest szelkami od spodu. Czy każdy leżaczek na pałąkach taki jest? dziecko się w tym leżaczku zatapia. które są sztywne??

Gość gość
Moje tez ma takie i mu pasuje.

Gość gość
Wszystkie są takie z materiału, jak taki hamak.

Gość gość111
ile miesięcy ma Twoje dziecko? zastanawiam się ile posłuży mojej córce. Na razie waży 4 kg i się zapada;/ a zawsze można zamienić na inny leżaczek.

Gość gość111
właśnie o to mi chodziło czy wszystkie są jak hamak. te do 18 kg na takich nogach bujanych też takie są?

Gość gość
Tak. Mój syn do roku w tym może siedział. Mieliśmy bright stars model kaczuszka.

Gość gość
dziękuję za odpowiedzi. myślałam żeby wymienić na fotelik ale skoro też będzie 'hamakowaty' to nie ma sensu

Gość gość
my mieliśmy sztywny ale jakiś bardzo stary model kilkuetni. czy teraz takie sa nie wiem

Gość gość
ja się zastanawiam jaki kupić na biegunach czy na pałąkach lepszy?? bo ceny nie są małe ponad 200 zł. :-/

Gość gość
Mam FP, dziecko ma 2 lata, nie lubiło w nim siedzieć jako niemowlę, teraz też w ogóle nie korzysta.

Gość gość
Mam bright stars, taki co sam buja i gra melodyjki. Mala lubi w nim siedziec i bawic sie zabawkami zawieszonymi na palaku, ale melodyjek i bujania nie znosi :/ teraz ma 5 mcy i jeszcze nie siedzi sama wiec karmie ja w tym bujaku i tez sie sprawdza. Jest miekki, jak wlasnie taki hamak

Gość gość111
niepokoił mnie ten hamak:) w sumie do 18 kg to chyba moje dziecko będzie tyle miało jak skończy kilka lat:)