Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile przytyłyście TYLKO w III trymestrze ciaży?

Polecane posty

Gość gość

kończy mi się drugi trymestr i już trochę kg się uzbierało martwię się bo w III ponoś tyje się najwięcej, proszę sprawdźcie w swoich kartach ciąży ile przytyłyście w III trymestrze, albo jak pamiętacie to wpiszcie. Będę bardzo bardzo wdzięczna, dziękuję z góry za wszelkie odpowiedzi 🌼

Gość gość
U mnie to wygląda tak : Od 28 tc do 34 przytyłam 3kg ale wizytę miałam 2tygodnie temu a teraz jestem w 36 i jutro mam wizytę wiec zobaczymy jak tam z wagą stoję bo przez 2tygodnie napewno się coś zmieniło

Gość gość
tak waga podskakuje wedle norm ok 2 kg miesiecznie od 5 miesiaca j w 3 trymestrze przytyłam na razie 4 kg- jestem 2 tyg przed porodem

Gość gość
4 kilo

Gość gość
Do 18 tygodnia nie przytyłam w ogóle, może nawet schudłam 1kg w porównaniu do samego początku ciąży, ale wtedy nie ważyłam się tak skrupulatnie, po prostu kojarzy mi się, że było wtedy kilogram więcej. W każdym razie w stosunku do pierwszego wpisu w kartę ciąży waga była bez zmian. Teraz jestem w 22t4d i przytyłam w 4 tygodnie 3 kilogramy. :p W sumie nawet krócej, bo to był taki skok, a teraz już od nieco ponad tygodnia ta waga się nie zmienia. Jakoś specjalnie się nie przejmuję, ten skok wagowy pokrył się z wyskoczeniem brzuszka. Diety nie zmieniłam, trybu życia też nie. Cały czas pracuję, chodzę na spacery, w weekendy nawet dość długi. Chętnie bym się zapisała na jogę, ale znalazłam tylko zajęcia w środku dnia i na drugim końcu miasta, a nie mam tyle czasu, żeby tracić 3godziny na dojazd w tę i z powrotem plus zajęcia.

Gość gość
Jak bym przytyła w trzecim tylko 4kg to by było dobrze. :D

Gość gość
W 3 trymestrze 3 kilo. W pierwszym 2 , a w drugim też 3

Gość gość
W pierwszym trymestrze schudlam 4kg w drugim przytylam 4kg a w trzecim 7kg

Gość gość
1 trymestr +2 drugi +5 tzeci +5

Gość gość
jak ja bym chciała w trzecim przytyć 4 kg! to by było idealnie!

Gość gość
To się pilnuj.każda jest inna skoro do końca drugiego przytylas dużo to nie liczylabym na cud,

Gość gość
Ja do 27tyg przytylam 5 kg waga startowa 60kg170cm a od 27-38 tyg sz 18 kg masakra nie obzeral sie nie wiem jal to sie stalo