Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A niby starsi trzymają poziom...

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś świadkiem dziwnej sytuacji. Tyle się mówi, że młodzi to buraki, a dojrzałe osoby to co... Do rejestracji przychodzą dwie kobiety równolegle. No może tak ok. 50letnia była kroczek szybciej. O dziwo i tak staje za młodszą i bliżej innego okienka. Są dwa okienka. Kobieta pyta: kto do przyjęć do szpitala lub spraw z tym związanych. Cisza, podchodzi młoda. Po chwili 50latka zaczyna rzucać się do rejestratorki, że ona też taką karteczkę ma itd. Kobieta odpowiada jej, ze tu przyjmują szpitalne sprawy. Ta dalej swoje, nawet nie słyszy że jest proszona do okienka obok. I tak starsza pierwsza jest załatwiona, idzie na przeciwko do laboratorium pierwsza jej obsługiwana. Młodą jeszcze załatwiają, dzwonią gdzieś i też każą isć jej do laboratorium. I tu najlepsze starsza chyba na nią czekała bo nagle rzuca się na biedną dziewczynę, że wstydu nie ma. Gdy odpowiada jej grzecznie, że pierwsza i tak pani była obsługiwana, że kazano jej podejść to 50latka odpowiada, że jest bezczelna, że jest suką i ze jej się powinna spytać czy ona pierwsza nie idzie. Kobitka grzecznie odpowiada, a ta nagle za nią i wyzywa ją od suk, szmat, aby spadła ze schodów. Ludzie zwracają jej uwagę to rzuca k*****i. Jestem ciekawa gdzie jest kultura osób dojrzałych i to jeszcze kobiety, która wskoczyła w sukienkę aby być zapewne kobieca, a tu nagle rzuca się na ludzi z taką agresją... Byłam w szoku, że kobieta za taką głupotę zachowała się jak jakaś patologia.

Gość gość
Może jakaś chora?:) Niestety buractwo wychodzi czasem z ludzi i nic nie da się z tym zrobić. Młoda powinna w pewnej chwili przestać być grzeczna i jej wiązankę puścić taką samą. Staje taka i co młodsi muszą ją całować po stopach. 40-50latka to nie babuleńka. Z tego co piszesz były tak naprawdę równolegle obsługiwane. Dwa starsza stanęła za młodą więc co nikt się nie odzywa na wezwanie to młoda ma jeszcze się pytać wszystkich w rejestracji czy nie ma nikogo kto chce przed nią iść hahahaha Zresztą jaka w tym wina innej pacjentki tym bardziej, że kobieta była załatwiana i tak pierwsza. Może młoda była za ładna wg. niej i musiała frustracje wyrzucić z siebie. Co za poziom ludzie prezentują!!

Gość gość
nic mnie juz chyba nie zdziwi. z takimi burakami trzeba krótko ale tez nie wdawac sie w pyskowki. chociaz smieszne to brzmi "wdac sie w pyskowke z 50letnia kobieta, ktora zaczela":D poziom zerowy, szkoda dyskutowac. jesli rejestratorki to slyszaly to powinni wyprosic taka delikwentke. co to za teksty w ogole do drugiego czlowieka, kompletnie nieadekwatne. szukala dziury w calym, widocznie jest zdrowa jak ma czas na obrazanie drugiego czlowieka

Gość gość
Najbardziej durna w tym wszystkim jesteś ty, skoro jakiś idiotyczny przypadek decyduje o twojej opinii o ludziach dojrzałych. Generalnie starsze pokolenie ma kulturę, a młodsze już jej nie ma i wszyscy o tym wiedzą oprócz takich bezmózgowców jak ty. Spotkałaś prawdopodobnie schizofreniczkę i podniecasz się opiniotwórcza debilko.

Gość gość
"Najbardziej durna w tym wszystkim jesteś ty, skoro jakiś idiotyczny przypadek decyduje o twojej opinii o ludziach " po czym mówisz, ze młodzi są bez kultury i nazywasz autorkę debilką - brawo!!!:D

Gość gość
Właśnie widać jaką kulturę mają starsi. Na tym przypadku widać jak to wszyscy dojrzali ludzie mają kulturę. To tak jakby powiedzieć, że młodzi jej nie mają.

Gość gość
Nie jestem dojrzała, mam 24 lata ale i rozum, a debilki poznaję w mig, bo podniecać się jedną chorą kobietą, to trzeba nie mieć mózgu.

Gość gość
Poziom rynsztokowy kolejny element. Tyle się słyszy jak kto młodzi są źli, a wszyscy dojrzali (nie mówię o staruszkach) ok. 40-50 to oazy kultury i spokoju po czym spotykam się kolejny raz, tym razem przykład mocny, jak to osoby dojrzałe nie potrafią rozmawiać rzucają ludziom k*****i, sukami. I takie osoby oczekują szacunku i kultury od 30 latków nie mówiąc o nastolatkach. Jaki nastolatek ma być kulturalny jak widzi kobietę elegancją na pierwszy rzut oka, która rzuca takimi inwektywami w stronę drugiej osoby również dorosłej na oko 30 letniej. Po czym zapewne idzie do znajomych i mówi jacy Ci młodzi są bez kultury ale zapewne nie powie, że rzucała k*****i sukami. Zresztą na zwrócenie uwagi również odnosi sie tak a nie inaczej bo jak ktoś śmie coś jej powiedzieć.

Gość gość
Czy ja wiem czy była chora. Może i tak ale z drugiej strony. Ludzie potrafią się tak zachowywać...

Gość gość
Może i była chora, a może i taki poziom prezentuje... Nie wiem czy osoba która jest tak chora puszcza się samą do szpitala i to może na zabieg...

Gość gość
ble, ble, ble , ten temat już jest nudny, tak często zakładany. Jakiś szczyl ma obsesję, bo dziadek nie dał mu na papierosy

Gość gość
Faktycznie może była chora ale z drugiej strony czy osoba w takim stanie jest poddawana zabiegom... Raczej nie.

Gość gość
Ta osoba była podstawiona , aby sprawdzić czy przygłupy jutro na kafeterii założą kolejny topik : "jacy to straszni są starzy, bez kultury"

Gość gość
Podstawieni dzialaja w calej PL;) Faktycznie dziwna sytuacja. Moze byla chora z drugiek strony nie wiem czy w takim ataku dalaby sobie cos w tym laboratorium zrobic. Widocznie nieadekwatnie zareagowala. Buractwo i tyle. Z jednej strony cos nie tak z glowa z drugiej dala sobie pobrac krew a w szale byloby to watpliwe. Moze taki poziom reprezentuje. Chociaz pewnie jakbym widziala to na zywo rowniez mialabym mieszane odczucia. I tu nie chodzi nawet o wiek ale i o poziom bo nie nikt nie ma prawa tak odnosic sie do drugiej osoby.

Gość gość
starzy nie maja za grosz kultury, nigdy nie ustępuja młodym miejsca w tramwaju! A ci młodzi co piszą po murach, wszczynają awantury, kradną auta, po prostu tylko za dużo cukru wciągnęli.