Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Handel na rynku

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chce zaczac handel na targowiskach ale za bardzo nie wiem na czym polega zajmowanie miejsca na targowisku. I tutaj pytanie do tych którzy juz handluja na targowisku czy czy po prostu rano jade i zajmuje miejsce które chcę a potem placowy zbiera oplate czy trzeba jeszcze gdzieś placic za rezerwacje???

Gość gość
zapytaj Paździocha

>>>I tutaj pytanie do tych którzy juz handluja na targowisku czy czy po prostu rano jade i zajmuje miejsce które chcę a potem placowy zbiera oplate czy trzeba jeszcze gdzieś placic za rezerwacje???<<< x Jeszcze tylko opłata za interwencję lekarza, gdy handlujący zawsze na zajętym przez Ciebie stanowisku, obiją Ci ryja :(.

Gość gość
A jakies normalna odpowiedz ktos zna oprucz obijania mordy bo to umiem nikt mnie tego nie musi uczyc pytalam o cos innego.

Gość gość
każde targowisko ma zarządcę i regulamin. jeśli nie możesz znaleźć regulaminu w internecie, to pytaj zarządcy, kto i gdzie może za darmo stanąć

>>>A jakies normalna odpowiedz ktos zna oprucz obijania mordy bo to umiem nikt mnie tego nie musi uczyc pytalam o cos innego.<<< x Z tym uczeniem się zbyt dobrze nie miałaś, skoro piszesz oprócz przez u otwarte :(. x Swoim eufemistycznym postem, chciałem Ci dać do zrozumienia, że sprzedawcy na targowiskach, mają swoje od lat używane miejsca i zajęcie takiego miejsca, może skończyć się dla Ciebie nieprzyjemnie.