Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona wariata

Mąż wydaje fortunę na zabaweczki do słuchania w cenie połowy mieszkania

Polecane posty

Gość żona wariata

Uważa się za audiofila i co chwila coś kupuje nowego, potem sprzedaje za pół ceny używane i kupuje następne droższe i tak w koło. W dodatku nie mówi mi prawdy ile rzeczywiście co kosztuje ale wzięłam się na sposób, spisałam symbol i wygooglowałam co to jest i doznałam dosłownie szoku widząc cenę. Np. chwalił się ostatnio że kupił słuchawki z takim czymś na stare lampy i że w całej Polsce oprócz niego ma tylko dwóch ludzi takie. Od razu wiedziałam że wtedy to nie będzie coś taniego ale do kuźwy nędzy jak wygooglowałam nazwę Orpheus HE90 to aż mnie z nóg ścięło widząc cenę... 30 tyś dolarów!!!!!!!!!!!! Przecież to pół naszego mieszkania!!!!

Gość gość
utrzymujesz go i jest bezrobotny? Bo jeśli sam na to zarabia to... morda w kubeł 🖐️

Gość gość
Ale on pewnie jakiś poseł albo inny minister i kupuje za nasze a nie swoje czy twoje

Gość żona wariata
No właśnie nie jest posłem czy ministrem. Kupuje moim kosztem. Ja jeżdżę w starym gracie a on wydaje sobie na p********e słuchaweczki. No, k*******.

Gość gość
To naprawdę lampy debil kupił staregoo złoma na lampy :D 🖐️

Gość gość
Debilem jesteś sam. To nie stary złom. Dziś też się produkuje sprzęt lampowy a te słuchawki ze wzmacniaczem są bodaj najlepsze na świecie! Trzeba mieć w chuj kasy żeby sobie pozwolić na takie coś. Pewnie jakiś prezes kopalni albo inny dygnitarz