Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiezyswiat slowianski

Slowianska rasa ma NAJPIEKNIEJSZE dziewczyny na calym globie ziemskim!

Polecane posty

Zawsze mialem sentyment ku wchodowi i teraz jestem po prostu przeszczesliwy. Mom przenajpiekniejsza krasawice na swiecie za zoneczke! :D Bardzo podobaja mi sie charakterystyczne dla wschodnich dziewczyn rysy twarzy. Mam na mysli kosci policzkowe. Radosc dla patrzacych oczu i radosc dla calujacych ust. Pojezdzilem troche po swiecie: Europa, obie Ameryki i Azja i RPA i musze powiedziec, ze nigdzie, w zadnej rasie nie ma takich dziewczyn jak u rasy slowianskiej. Polki, Rosjanki, Bialorusinki, Ukrainki... miod dla serca i ciala! Oj, faceci Polacy, nie doceniacie co macie. Pelno pieknych dziewczyn dookola i przyzwyczailiscie sie do tej pieknosci. Spowszedniala wam. Ech, gdybyscie pojezdzili po swiecie to byscie docenili... A nie trzeba jechac daleko. Juz za Odra mozna zobaczyc takie niemieckie paszteciary, ze jest sie odechciewa...

Gość gość
Bzdura, bo od lat za najpiekniejsze są uwazane Latynoski zwłaszcza Brazylijki, faceci na calym swiecie za nimi szaleją oraz Azjatki, te ładne z pokazów elektronicznych, Azjatki ze stoisk Sony, LG, Samsunga :) Kobiety ze wschodniej Europy kojarzą sie niestety z kurami domowymi i prostytutkami a nie seks bombami

Gość gość
kłamiesz

Gość gość
Wschodnie rysy sa rodem ze wsi... takie mysie pysie. Już uroda semicka lepiej się prezentuje.

"Bzdura, bo od lat za najpiekniejsze są uwazane Latynoski zwłaszcza Brazylijki" x Bylem w Brazyli i to nie tylko w stolicy i zaprawde zaprawde powiadam Ci, bredzisz... x "faceci na calym swiecie za nimi szaleją oraz Azjatki" x Idz do centrum chinskiego i zobacz na wlasne oczy Azjatke. Smiechu warte... x " ładne z pokazów elektronicznych, Azjatki ze stoisk Sony, LG, Samunga" x Tak ale to sa zawodowe modelki a nie kobiety przecietne z ulicy. Tymczasem u nas slowian nawet przecietna dziewczyna wypada o niebo lepiej od przecietnej dziewczyny jakiejkolwiek innej rasy. Wiem bo widzialem. Widzialem jakie chodza na co dzien na ulicy. W porownaniu do Azji to u nas jest doslownie raj pod tym wzgledem

Gość gość
Hm, nie do końca

Gość gość
Słowianie to grupa etniczna, a nie rasa. W Europie jest jedna rasa indoeuropejska ( Aryjska).