Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucono mnie z forum

Polecane posty

Gość gość

wyrzucono mnie z forum praca na gazeta.pl nie wiem czy to nie dlatego że pochwaliłem się że zarabiam 2500 zł netto, i że w ciągu ostatnich 5 lat moja pensja wzrosła o 1000 zł. zostałem zbluzgany że się przechwalam i fantazjuje, że nie mogę tyle zarabiać, że zmyślam. napisałem że dobrze mi się żyje, to posypały się bluzgi jak może mi się dobrze żyć w tak nienormalnym kraju jak Polska w którym według forumowiczów wszyscy są bezrobotni albo pracują za minimalną lub mniej i wszyscy żyją w nędzy. odpisałem że nie każdemu jest tak źle, to zaczeli histeryzować, rzucać mięsem i wulgaryzmami że jestem idiota jak "reżimowi" socjologowie. poza tym dziwili się jak mogę zarabiać coraz więcej jak wszyscy zarabiają coraz mniej, oni wszyscy zarabiają mniej niż kiedyś i pytają się kto da im dziś tyle co kilka lub kilkanaście lat temu. podobno we wszystkich zawodach bardzo spadły pensje i cały czas idą w dół, przynajmniej według nich. odpisałem że 10-15 lat temu normą było zarabianie 600-800 zł, to odpisali że pisze bzdury bo wtedy zarabiało się po 1500-3000 zł 9w niektórych zawodach nawet 3000 zł-8000 zł na początek a można było nawet dyskutować o kwotach 8000-9000 zł. a teraz oczywiście wszyscy mają minimalną. odnoszę wrażenie że pisze tam dużo dzieciaków, gimnazjalistów, uczniów zawodówek i liceów, stąd takie brednie na tamtym żenującym forum. następnego dnia po moich wpisach zablokowali mnie tam.

Gość gość
i jeszcze dodam że moje wpisy jak i cały temat oczywiście zostały usunięte. jakiekolwiek pozytywne opinie na temat czegokolwiek związanego z pracą są tam bardzo niemile widziane. nie chwalcie się zarobkami, nie piszcie że jest wam dobrze, bo was wyrzucą stamtąd tak jak mnie. unikajcie tamtego forum bo można w depresję wpaść po lekturze pierwszego lepszego tematu.

Gość gość
Polacy to zazdrośnicy i tyle.

Gość gość
nie rozumiem jak komuś może być coraz lepiej przecież w Polsce może być tylko coraz gorzej. jak komuś jest coraz lepiej to albo POpapraniec, idiota, wariat, alkoholik lub narkoman.

Gość gość
A tutaj brudasa pravika24 nie chca usunac...