Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie zaspokojona

Piescił mnie kolega gdy męża nie bylo w domu

Polecane posty

Gość Nie zaspokojona

Mam mam mały problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Pomóżcie proszę. Oto Moja historia... 2 tygodnie temu strasznie pokłóciłam się z mężem, kazałam się mu wyprowadzić z domu ponieważ miałam dość jego pijanej geby. Dodam że mam 30 lat mąż jest kilka lat starszy jesteśmy 10 lat po ślubie i mamy kochanego syna, moja największą miłość. W ten wieczór mąż pojechał do pracy a ja jadąc do domu spotkalam mojego znajomego. Zaprosilam go do siebie na drinka nie widząc w tym zadnych podtekstów seksualnych gdyż on mnie w ogóle wcześniej nie interesował. Po paru drinkach mnie Namietnie pocałował i szybko sie odsunoł, mnie sie tak spodobało, że go do siebie przyciągnęłam i zaczęliśmy się całować. Później zaczął pięścic moje piersi gdyz zdjęłam bluzkę zsunol mi biustonosz i zaczął ssać moje sterczacze z podniety sutki. Bardzo to długo trwało. Jak sobie przyomne to sie cala mokra robię... I tak na okrągło usta, piersi... Gdy juz mnie rozebral a ja jego, zapytalam o gumki gdyz byl gotowy zeby mnie posiasc. I tu niestety czar prysnol gdyz ich ni mial ja sie zerwalam i szybko ubralam. Tak narawde to sie chyba wystraszylam jego nabrzmialej meskosci. Gdy by mnie wtedy zerznoł to cała wieś by mnie słyszała jak krzyczę z rozkoszy. Pocalowal mnie na dowidzenia. Zobaczylam go dopiero po 1 tygodniu i to na odległość 10 może 15 metrów. Spojrzal mi gleboko w oczy. Bardzo go pragne, chcialabym sie z nim kochac bo wiem że byłoby cudownie po tym co mi pokazal pomimo tego ze jest wstydliwym singlem. Marze o nim, o nas, w dzień i w nocy. Chcialabym go poczuc w sobie. Chcialabym to dokonczyc co sie tej nocy zaczęło. Co mam robic? Boje się pierwsza odezwać, że mnie odrzuci, odepchnie. A ja tak bardzo go pragnę. On jest barzo przystojny, inteligentny a ja dopiero teraz to widzę. Co on mysli? Nie wiem. Moze mnie tak samo pragnie jak ja jego tylko tez sie boji? Dodam ze z mezem nadal w zgodzie nie żyje. Co robić? Pomóżcie proszę.

Gość gość
Idź się roochaj i nie lamentuj.Kobiety są od roochania się z facetami, więc jaka różnica?Z nim czy z mężem i tak kkuutas w ciipę.

Gość Nie zaspokojona
Kotka poes co prowo.? Gdy by w tym momencie do mnie przyszedl to ja bym go zerznela a nie on mnie bo taka podjarana jestem ze zaraz do samog****u dojdzie hehe

Gość Nie zaspokojona
Moze masz rację z tym lametowaniem naszedl mnie wlasnie pomysł, że może złoże chlopaką propozycje ich dwoch + jak ?

Gość gość
Powinnaś patrzeć by doszło do trójkątu.Ja mialam raz taki tylko z dwoma kolegami i mężem.Nie powiem bo przez całą noc ostro zerżnięta.Dopuściłam za przyzwoleniem męża na jaki sposób chce mnie brać to może.Raz byłam w rolu prostytutki.Prawie każdy z nich po wytrysku wchodził członkiem do obciągniecia by szybko miał wzwód.Po tej zabawie dwa dni nie miam ochoty na seks tak zostałam nasycona seksualnie.

Gość gość
Prowo w marniutkim stylu.

Gość gość
Weź lepiej słownik autorko.

Gość Nie zaspokojona
Nie wiem czy w marniutkim stylu gdyz jestem atrakcyjną kobietą o egzotycznej urodzie i podobam się wielu facetom. Na codzień prowokuje mężczyzn np. Białą bluzką z dużym dekoltem i dość dużymi piersiami na które założony jest ekskluzywny biustonosz. Taki mam już styl ubierania.lubie pokazywać swoje wdzięki. Bo mam co

Gość gość
To, że nie układa Ci się w małżeństwie nie upoważnia Cię do zdrady.

Gość gość
r***aj sie z kim popadnie, bo teraz każda puszcza sie

Gość gość
To niechodzi o puszczanie się tylko o potrzeby seksualne. Jedni zdradzają, drudzy wolą zdradę kontrolowaną, a jeszcze inni wolą trzepać kapucyna przed kompem zamiast zaszalec i mieć co wspominać. Wole żałować że zrobilam to niż żałować że nie zrobiłam i zastanawiać się jak by to było.

Gość gość
"Ekskluzywny biustonosz"? To taki co cycki w kupie trzyma?

Gość gość
Mąż pijak wywalony z domu. I słusznie!!! A potrzeby seksualne są, więc skoro znajomy nie ma nic przeciwko a jesteś taka, jak się opisujesz to idź na całość. Tylko z racji bycia 'prawie' wolną sama też kup gumki. Nigdy nie wiadomo, kiedy się przydadzą jak sama zauważyłaś :)

Gość Nie zaspokojona
Ekskluzywny jak dla mnie to taki za 200 zł a nie za 8 zł od chinczyka. Ty pewnie w takich gustujesz, żal ci d**e ściska i się czepiasz.