Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwa dni nad morzem Co wybrać

Polecane posty

Gość gość

Mogę tylko na dwa dni pojechać nad morze (jeden nocleg). Do wyboru mam: Rewal Niechorze, Pobierowo, Pustkowo, Trzęsacz, Trzebiatów. Co wybrać,by nie tylko leżeć na plaży? Będę bez samochodu,przemieszczać się więc mogę jedynie busami......

Gość gość
up

Gość gość
lepiej zostan w domu i idz do parku na spacer,tyle zachodu na jeden dzien?zartujesz?

Gość gość
Ja na tyle to bym nawet nie myślała żeby jechać a co dopiero planować podróże busami w tak krótkim czasie. My pojechaliśmy na 5 dni i wydawało nam się o dosyć krótko a 2? Jeden nocleg, podróż ile czasu pochłonie.

Gość gość
Nie piszesz skąd zamierzasz jechać, ale jeżeli nie jesteś z pomorskiego to na 2 dni nie ma sensu. I jeszcze chcesz coś pozwiedzać, pochodzić? Przecież nie masz na to czasu... A dlaczego tylko 2 dni? Nie możesz wykombinować chociaż 4-5 dni? To też mało, ale już można odpocząć.

Gość gość
Będę tam od środy wczesnego rana (ok 7:00) do czwartkowego wieczora (+/- 21:00 ) Niestety,dłużej nie mogę.

Gość gość
Dlatego pytam o "konkrety",żeby nie było tak,ze pojadę w jedno miejsce i za pół godziny jadę w następne itd

Gość gość
Dlatego pytam o "konkrety",żeby nie było tak,ze pojadę w jedno miejsce i za pół godziny jadę w następne itd

Gość gość
Ktoś dobrze napisał. Lepiej zostać w domu.

Gość gość
W domu ludzie umierają

Gość gość
:p

Gość Czeczenia
A może Trójmiasto albo Władysławowo? Wiem, że na bookapart.com jest wiele ciekawych noclegów :)

Gość gość
gość 16:24 tyle zachodu na jeden dzien? DWA dni. To aż takie niewiarygodne? Można na jeden dzień gdzieś wyskoczyć,a jak nad morze,to trzeba na cały tydzień? plackiem na plaży leżeć? Czeczenia dziś Dziękuję,ale tak się składa,że ktoś może mnie "podrzucić" właśnie w wymienione przeze mnie wcześniej miasteczka.

Gość gość
Leba :)

Gość gość
Niechorze :)

Gość gość
Pobierowo - Pokoje Aga przy ulicy Piastowskiej. Byliśmy 2 tygodnie temu. Za osobę płaciliśmy 10 zł.