Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

implanty

Polecane posty

Gość gość

Nie mam dwóch 6 u góry , miałam je usunięte jak miałam 16 lat lewa a prawa pól roku temu . Niestety nie dało się już leczyć kanakowo. O ile nie mając tej lewej aż tak mi nie przeszkadzało bo się przez tyle lat przyzwyczaiłam i trochę 7 sie przesunela to po usunięciu lewej nie umiem się przyzwyczaić. Ciągle mi jedzenie wpada do dziury . I jak cis jem twardego to jadnak problem mam . Byłam u dentysty i powiedziała że most mogę założyć tylko po lewjej stronie szkoda mi polować bo 7 i 5 mam zdrową a po prawej może mi się za to nie utrzymać gdzyc 7 była leczona już parę razy i tak naprawdę to plomba jest z każdej strony . Więc najlepszym tozwiazeniem byłby implant. Mam pytanie do osób co mają. Czy długa trwa zabieg , czy boli , jak szybko się przyzwyczaili ?

Gość gość
pierwsza dobra rada-zmien dentyste na faceta,nie pozwalaj kobiecie dentystce ci grzebac w gebie i leczyc zeby,znajdz kogos naprawde dobrego nie wyrzucaj szmalu w bloto. to jest moja najlepsza rada. wszystko trwa dosc dlugo ,implant musi sie zagoic w dziasle conajmniej 5 miesiecy?moze 6?to zalezy a potem to bedzie tylko z gorki,nie martw sie ,znajdz dobrego dentyste,ja jestem w trakcie robienia ,tylko u mnie jest roche komplikacji.powodzenia