Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie chce pracować!

Polecane posty

Gość gość

Nie mam już do niego sił! ma 25 lat. Jest strasznie wybredny z pracami, ale tak naprawdę wcale mu się nie che pracować! Gdy urząd pracy kieruje go do pracodawcy, ten pracodawcy na wstępuie ściemnia jakieś głupoty, byle ten go nie przyjął. jest zarejestrowany w urzędzie tylko po to, by mieć ubezpieczenie. ja wynajmuję mieszkanie- pracuję, ale nie chce go u siebie, póki nie zacznie pracować! Śpi do południa, jest jedynakiem, rodzice dają mu nawet kieszonkowe- dziadkowie także. Kupują mu wszystko, czego zapragnie i nawet piwo mu mama podtyka pod nos. Czy on kiedykolwiek da się zmienić?

Gość gość
daj sobie z nim spokój nigdy się nie zmieni bo niby na jakiej podstawie?

Gość gość
Nie, on sie nie zmieni. Dobrze ze nie chcesz z nim mieszkac. Dobra rada; szukaj innego jezeli nie chcesz zmarnowac zycia z leniem i darmozjadem.

Gość robol z UK
prawidłowo, albo sie pracuje w pracy ktora sie lubi, albo traci sie zdrowie a ma sie je tylko jedno PS. sorry za brak znakow intepunkcyjnych

Gość bardzoobiektywnaosoba
Jeśli nie wiesz co masz zrobić, odpowiedz sobie na jedno pytanie: Jedne laski jeżdzą autami z salonu a inne autobusem. Którą chcesz byc?