Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze desperacji

Polecane posty

Gość gość

Kiedys bylam gdzies pare razy ze znajomym brata, ale nie podjal paleczki, a i ja nie bylam jakos zainteresowana. Jest pod 30stke, chudziutki i srednio atrakcyjny z twarzy, ale mysle, ze po prostu nie trafil na kogos dla siebie i tyle. Teraz nagle znowu cos do mnie wypisuje etc., brat cos tam mowil ze szuka dziewczyny intensywniej. I co, ktos mysli, ze sobie moze mnie tak traktowac jak mu sie podoba, z braku laku?

Gość gość
I zeby nie bylo, ze kims gardze, bo nie jest w moim typie. Kiedys tak samo wscieklam sie na takiego 'przystojnego'. On myslal, ze z racji wygladu ja bede na niego leciec i nie mogl uwierzyc, ze cos mi sie moze w nim nie podobac, w tym przypadku jego charakter i manipulacje. Zerwalam znajomosc, ale on dalej myslal, ze jest jakims bogiem a ja mialam inny powod :)

Gość gość
r

Gość gość
Tez tak miewalyscie?

Gość gość
tez by mnie wkurzylo takie zachowanie,niezaleznie od wygladu faceta . Co to za przyjemnosc byc dla faceta zapchajdziurą?

Gość gość
No żadna. Nagle mu się przypomniało, ze jest jakaś tam koleżanka kolegi, podobno samotna (nie wiem co jeszcze brat o mnie nawygadywał) to co tam, może znowu podbić, a nuż się złapie. I jeszcze chciał się wprosić, no błagam :P

Gość gość
W każdym razie teraz mu ironicznie odpisałam, coś nawiązujące do braku jaj u niego (celowo) i się uspokoił

Gość gość
faceci to egoisci

Gość gość
ano

Gość gość
ja tez nie, ale po co zakladac o tym watki?

Gość gość
up