Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inny1995

WALKA Z TRĄDZIKIEM

Polecane posty

Polecam ludziom chorym na spory trądzik iść do dermatologa i brać izotek drogi lek bierze się go rok czasu ale bardzo skuteczny z góry dziękuje mam nadzieję że pomogłem komuś

Gość gość
A ja bede brala isoderm. Właśnie jestem po badaniach. Pani dr zapewnila ze dziala. Bierze się 9 miesięcy i nie wolno byc w ciąży

ja nwm słyszałem coś o tym skoro doktor tak twierdzi ale to bardzo dobre leki powodzenia

Gość gość
Na trądzik z tych porządniejszych kosmetyków które można używać w trakcie ciąży polecam kolagen ze złotem i srebrem koloidalnym, które niszczy ponad 650 różnych bakterii, podczas gdy antybiotyk nie więcej niż 10, laktoferyną która działa przeciwzapalnie i przeciwtrądzikowo. Nie należy do najtańszych ale 50ml starczyło mi na ok 2 miesiące. Tu kupisz z 10% zniżką po rejestracji https://kolagen-sklep.colwayinternational.com/

Na walkę z trądzikiem jest dobry Alaclarin. U mnie się sprawdził. Chociaż już przestałam wierzyc w jakąkolwiek poprawę. Regularnie stosowałam produkt przez miesiac. Jestem bardzo zadowolona. Krem ładnie pachnie, nie wysusza skóry :) Super.

Gość KassiaK
Moja walka z trądzikiem dopiero sie rozpoczyna. Podstawą jest wizyta u dobrego dermatologa ;) Ja mam zamiar iść do tego w Warszawie http://medichouse.pl/specjalista/dermatolog/ bo mieszkam niedaleko i mam nadzieję że mi pomoże. Słyszałam, że pracuja tam dobrzy specjaliści.

Gość gość Dorota
Mi pomogły tabetki iqface, nie mniej przyznam, że że ani nie robiłam żadnych badań, ani nie szukałam innych sposobów. Po prostu kupiłam i trafiłam Ot miałam szczęście

Gość gość Ewa NKS
Mi pomogły tabletki iqface. Po 3 miesiącach miałam spokój z trądzikiem