Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Makarena88

zakupy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Polecam ten sklep. www.gajg.pl A jak si臋 zadzwoni to i rabacik mo偶na utargowa膰. Zaopatrzysz si臋 tutaj w bielizn臋 zar贸wno damsk膮, jak i m臋sk膮. Dost臋pne s膮: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produkt贸w. W naszym asortymencie dost臋pne s膮: koszule, sp贸dnice, spodnie, czapki, swetry, 偶akiety, kurtki i p艂aszcze. Kupicie tu Pa艅stwo tak偶e zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferuj膮 zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Modele Rc. Pa艅stwa maluch b臋dzie na pewno zadowolony i szcz臋艣liwy. Nie ma nic cenniejszego na 艣wiecie ni偶 u艣miech dziecka.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Do wszystkich ludzi dobrej woli!! Bardzo prosimy o pomoc! Zainteresujcie si臋 nasz膮 histori膮 i przy艂膮czcie si臋 do nas w naszej grupie i naszym funpagu. Nasz synek jest chory i pr贸bujemy dotrze膰 do jak najwi臋kszej liczby os贸b, aby zebra膰 pieni膮偶ki na jego leczenie i rehabilitacj臋. Wp艂a膰 prosz臋 chocia偶 z艂ot贸wk臋 na jego leczenie, liczy si臋 dla nas ka偶dy grosz. Wszystkie informacje na naszym funpagu: facebook.com/malywojownik/ Ka偶dy mo偶e wp艂aci膰 symboliczn膮 z艂ot贸wk臋 r贸wnie偶 na koncie na zrzutka.pl/leczenie-mikolaja-dawidczyka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irka34go艣膰
Prosze osoby zaintereesowane zakupami przedmiotow :1\Therapy Air i On-system ocz6yszczania powietrza. 2\BIOPTRON terapia swiatlem z pe;nym kompletem swiatel.Wymenione przedmioty udostepnie za symboliczna zlotowke.Kontakt 880=264-309.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moniaklosik
Przez internetu kupuje g艂贸wnie ciuchy np tutaj https://zoio.pl . Wszystko w jednym miejscu, ogromny wyb贸r, super ceny a co najwa偶niejsze bez biegania po sklepach za to w zaciszu w艂asnego domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam ten sklep. www.gajg.pl Sprzeda偶膮 internetow膮 zajmujemy si臋 profesjonalnie, dlatego wszystkie zam贸wione przez Pa艅stwa przedmioty dotr膮 na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty mo偶ecie Pa艅stwo naby膰 w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz si臋 u nas w bielizn臋 zar贸wno damsk膮, jak i m臋sk膮. Dost臋pne s膮: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produkt贸w. Zajmujemy si臋 r贸wnie偶 sprzeda偶膮 odzie偶y damskiej. W naszym asortymencie dost臋pne s膮: koszule, sp贸dnice, spodnie, czapki, swetry, 偶akiety, kurtki i p艂aszcze. Kupicie u nas Pa艅stwo tak偶e zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Pa艅stwa maluch b臋dzie na pewno zadowolony i szcz臋艣liwy. Nie ma nic cenniejszego na 艣wiecie ni偶 u艣miech dziecka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZuzannaL
W og贸le ju偶 nie widz臋 sensu chodzenia po tych sklepach, w sieci wszystko jest zdecydowanie ta艅sze, a i wyb贸r o wiele wi臋kszy. Moim jednym z ostatnich zakup贸w jest zestaw Finezja z meblehot.pl , do mojego nowego biura. 艢liczne i funkcjonalne mebelki w kolorze d膮b sanoma, to chyba ta prostota mnie w nich tak urzek艂a i znakomicie b臋d膮 wygl膮da膰 w po艂膮czeniu z biurkami i naro偶nikiem.

Udost臋pnij ten post

Po co traci膰 czas i nerwy na chodzenie po sklepach, gdzie za produkt i tak trzeba zap艂aci膰 dro偶ej ni偶 w sieci, no chyba, 偶e tylko po to aby upewni膰 si臋 jak wygl膮da. Normalnie zakupy wyszukuje si臋 w internecie i zamawia do domu, cz臋sto z darmow膮 dostaw膮, a najlepsze oferty chocia偶by mo偶na wyszuka膰 dzi臋ki aplikacji Moje Zakupy, spo艣r贸d wielu kategorii, w tym te偶 RTV i AGD https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mojezakupy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Qima
Ja ostatnio kupuj臋 prawie wszystko przez Internet. Nie mam czasu na chodzenie przy sklepach, poniewa偶 zajmuj臋 si臋 swoim synkiem. Przez Internet kupuje si臋 o wiele wygodniej i mo偶na trafi膰 na przer贸偶ne okazje. Mog臋 poleci膰 Ci t臋 stron臋, na kt贸rej oferty s膮 naprawd臋 kusz膮ce http://www.cozacena.pl/lodowki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilaa9822
Teraz b臋dzie sza艂 zakupowy, bo trzeba sobie i dzieciom kupi膰 co艣 na jesie艅 i zim臋. Je艣li chodzi o dzieci to do艣膰 szybko znalaz艂am buty na stronie https://butymodne.pl/bartek-p11.html Dobry polski producent i fajne, ciekawe wzory, kt贸re b臋d膮 bardzo fajnie wygl膮da膰, wi臋c mamy wygod臋 po艂膮czon膮 z bardzo fajnym wygl膮dem. Dla mnie zdecydowanie na tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja lod贸wk臋 kupi艂am na media expert, bardzo sprawnie mi przysz艂a i skorzysta艂am z promocji wi臋c same plusy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej, dalej te proomki na lodowki maja w ME co pisalalas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabi b
Je艣li mowa o udanych zakupach to ostatnie nasze by艂y bardzo udane. Nawet nie przypuszczali艣my, 偶e w sieci mo偶na kupi膰 a偶 tak dobre i eleganckie meble. Do tej pory wybierali艣my zawsze w stacjonarnych salonach, ale kole偶anka da艂a nam namiar na mebledoktor24.pl i okaza艂o si臋, 偶e to co oni maj膮 to bije na g艂ow臋 ka偶dy jeden salon. Teraz jak co艣 nam b臋dzie trzeba z mebli b臋dziemy wiedzie膰, gdzie ich szuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja elektronika zawsze w media expert, jeszcze nigdy si臋 nie przejecha艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My zamawiali艣my wyposa偶enie do sali biologicznej w szkole na stronie TabliceAkademickie.pl zreszt膮 maj膮 szeroki wyb贸r i zawsze fachowo doradz膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wejdz na ich strone i se zobacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czekam na 艣wi膮teczne promocje w me :D zawsze tam ogarniam prezenty dla ca艂ej rodziny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adad

tez bym poszedl, ale daleko mam. dobrze, ze otwieraja nowe w wawce, to moze cos blizej sie znajdze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bimbo

ja te偶 g艂贸wnie przez internet, np w tym me co m贸wicie to np za google pay s膮 zni偶ki wi臋c to fajna opcja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coco
Dnia 17.12.2018 o 22:53, Go艣膰 bimbo napisa艂:

ja te偶 g艂贸wnie przez internet, np w tym me co m贸wicie to np za google pay s膮 zni偶ki wi臋c to fajna opcja

co za znizki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hania 76

Przez internet zamawiam wiele rzeczy, grunt aby dany sklep faktycznie by艂 godny zaufania, tutaj polecam te偶 salon optyczny VisionOpticExpress.pl mo偶na na nich polega膰, rzetelna firma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 limon
Dnia 17.02.2019 o 13:32, Go艣膰 coco napisa艂:

co za znizki?

Na strone se wejdz i przeczytaj

Udost臋pnij ten post

Ja osobi艣cie przyznam, 偶e robi臋 zakupy tam gdzie s膮 jakie艣 przeceny/wyprzeda偶e itp. Mo偶e z pewnego punktu widzenia wygl膮da膰 to na troszk臋 "januszowe" zachowanie, aczkolwiek w mojej opinii je偶eli mo偶na na czym艣 oszcz臋dzi膰, kupi膰 co艣 taniej nie trac膮c na tym to czemu by tego nie zrobi膰聽聽Og贸lnie bardzo polecam sprawdzanie ofert r贸偶nych sklep贸w typu Amazon, Media Markt itp, przy ilo艣ci聽wszelakiego rodzaju sklep贸w internetowych lub oferuj膮cych mo偶liwo艣膰 zakupu przez internet (jest ich od groma), b臋d膮c obeznanym w przecenach, mo偶na zaoszcz臋dzi膰 艂adnych par臋 groszy w skali miesi膮ca wzwy偶. Nie wypowiem si臋 o sklepach z 偶ywno艣ci膮, bo jej nie zwyk艂em kupowa膰 przez internet. Od siebie r贸wnie偶 bardzo polecam udzia艂 w wszelakiego konkursach internetowych, zapisywaniu si臋 do losowa艅 na bony itp. z racji i偶 faktycznie mo偶na co艣 czasami ugra膰 i ten bon na 20/50 z艂 zdoby膰. Ja osobi艣cie zapisuj臋 si臋 do prawie ka偶dego mo偶liwego losowania, zajmie mi to par臋 sekund i czasami przyjdzie mi e-mail, 偶e mam bon czy co艣. Je偶eli chodzi o cz臋stotliwo艣膰 to ju偶 jest zale偶ne od szcz臋艣cia i od ilo艣ci udzia艂贸w w losowaniach. Tu z ch臋ci膮 podam link do jednego z losowa艅, kt贸re ostatnio "wyhaczy艂em" na internecie:聽Ciach锘柯燙iach tu mia艂 by膰 link do losowania z media expert, jednak偶e serwis starannie wyszukuje wszelkie posty z linkami i ustawia im status Ukryty, a wi臋c usuwam link.

Og贸lnie polega to na wpisaniu swojego e-mail'a, akceptacje regulaminu i jeste艣my w puli os贸b do wylosowania.
W razie je偶eli kto艣 by chcia艂 to prosz臋 napisa膰 prywatn膮 wiadomo艣膰, postaram si臋 w miar臋 mo偶liwo艣ci gdy jaki艣 znajd臋 podes艂a膰 ( nie chc臋 umieszcza膰 wielu link贸w, poniewa偶 mo偶e by膰 to naruszeniem regulaminu serwisu, je偶eli nie, z ch臋ci膮 opublikuj臋 je publicznie dla wi臋kszej liczby odbiorc贸w). Nie jest to gwarantowany spos贸b na bon, ale nu偶 szcz臋艣cie si臋 do kogo艣 u艣miechnie i dostanie bon na jakie艣 zakupy 馃檪

Je偶eli chodzi o wszelakiego rodzaju reklamacj臋, to nie ma co si臋 obawia膰, dop贸ki nie kupujemy z jakich艣 "podejrzanych" stron. Bardzo polecam po prostu przeczyta膰 regulamin potencjalnej strony, zazwyczaj bardzo 艂adnie jest tam wszystko w punktach wypisane, nie ka偶dy po prostu z powodu ludzkiego "sk膮pstwa poznawczego" wpada na pomys艂 偶eby tam zajrze膰 馃槈

Udost臋pnij ten post