Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni dalej morduja kobiety na raty

Polecane posty

Gość gość

Wykanczaja, ponizaja, odmawiaja prawa do wlasnego ciala. Niszcza chamstwem i grubianstwem, powoduja choroby somatyczne a nawet fizyczne. Depresje, zaburzenia psychiczne, stany lękowe. Traktują jak niewolnice.

Gość gość
perelko ty moja nie trzeba byc mezczyzna zeby zamordowac na raty w ten sposob innego czlowieka

Gość dość ładna ale nie w typie
Niestety to prawda. Chyba że ma się szczęścia i nie trafi się na tych wszystkich chamów, psychopatów, prostaków. Najwięcej przykrości jeśli chodzi o czynnik ludzki w moim życiu, to faceci. Na pewnym etapie życia sama szukałam kontaktu z nimi, bo podziałał ten zgubny zew natury, ale obcowanie z nimi przyniosło mi więcej strat niż korzyści. Pewne uszczerbki w psychice jakie spowodowali są już nie do naprawienia, chyba że jakoś dałoby się wykasować wybrane wspomnienia, które rzutują m. in. na moją samoocenę.

Gość gość
Dokładnie,też jestem wrakiem człowieka.

Gość dość ładna ale nie w typie
Fajnie byłoby nie chcieć facetów, bo już naprawdę presję społeczną to idzie olać, ale presji biologicznej nie przeskoczę tak łatwo. Jednak kontakt z nimi w większości przypadków to upokorzenia i rozczarowania, czasem troszkę przyjemności - jednak zdecydowanie za mało w stosunku do przykrości jaką wyrządzają...