Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgławica Motyla

Mam dosyć facetów chyba zostanę lesbijką

Polecane posty

Gość Mgławica Motyla

Strasznie wkurza mnie mój facet, jest hipokrytą i egoistą. Mam dosyć :/

Gość Mgławica Motyla
Wiem, że nikt mi nie broni. Po prostu jestem dzisiaj wkurzona i musiałam się tym pożalić na forum.

Gość Mgławica Motyla
Obawiam się, że wszyscy faceci są tacy sami... sorry Albo może lepiej powinnam zostać sama, wtedy nikt nie będzie mnie wkurzał a i ja nikogo nie będę .

Gość gość
léche moi et fait moi jouir

Gość gość
mnie wkurzała żona to sobie gayem zostałem i jest oki

Gość Mgławica Motyla
Język francuski jest piękny, jest językiem miłości...ale go nie umiem, szkoda... Powiem tylko Bonjour.

Gość Mgławica Motyla
"mnie wkurzała żona to sobie gayem zostałem i jest oki" Problem w tym, że do babek mnie nie ciągnie, ale pewnie lepiej bym się z nimi dogadywała, niż z facetami. Ech, co za życie...

Gość gość
Ja też szukam lesbijki. Dla faceta kobieta jest martwym przedmiotem który ma wyswiadczac uslugi. Ma się ładnie prezentować, ładnie wyglądać, mowic i zachowywac. Rodzic dzieci,sprzątać i udostępniać ciało. Za te chamskie obelgi i wyzwiska. Nie mówcie że są porządni faceci. Każdy z nich coś zawsze chlapnie chamskiego. To niestety powoduje u mnie ozieblosc seksualna,stratę zaufania, poczucie odrzucenia. Życie z facetam to naprawdę niewiele pieknych chwil.

Gość gość
Ja po prostu w kontaktach z mazczyznami czekam nawet ta łyżkę dziegciu. I zawsze się doczekuje.

Gość Mgławica Motyla
"Każdy z nich coś zawsze chlapnie chamskiego." Dokładnie, dlatego mam ich już dosyć. Nie szanują nas- kobiet, a sami wymagają od nas szacunku, tragedia.

Gość dość ładna ale nie w typie
Gościu z 21:46, mam bardzo podobne przemyślenia na temat facetów. :o Niestety mój organizm się domaga samca. Jego brak jest dla mnie przykry, ale z nimi nierzadko jest gorzej i nie wiem czy te nieliczne piękne euforyczne chwile to rekompensują... Przeklęte prawa natury.

Gość gość
baby to ku(rwy

Gość gość
To ty jestes egoistką

Gość Mgławica Motyla
Nadczłowiek dziś Pier(dolony k***s. Sam Twój nick wiele mówi o tym jakie masz o sobie mniemanie. No comment..

Gość gość
Nie szanuja nas kobiet?? a dla ciebie szacunek to co ?? co ma facet robic żeby ci było z nim dobrze.

Gość Mgławica Motyla
Właśnie tacy są faceci, myślą, że są bogami, a nas kobietki uważają za gatunek niższego rzędu. Przepraszam, sprostowanie- większość facetów, bo wierzę, że są też Ci normalni, którzy szanują swoje partnerki.

Gość gość
Zafundujcie nam domy i samochody i chemy miec po 3 dzieci. wyrobicie sie do 100 ? :D taka cwana jestes lampucerą pasożytnicza

Gość gość
Sama widzisz. Jeszcze wlaza na kobiece wątki i demonstruja swoją głupotę i nienawisc. Nie potrzebujemy was do niczego. Sex frienda mozna sobie znaleźć. Takiego faceta ktorego sie lubi ale nie kocha. Tacy sa najlepsi do łóżka.

Gość Mgławica Motyla
gość dziś Przede wszystkim nie powinien mnie wyzywać, a to robi nagminnie, po drugie traktuje mnie często przedmiotowo i wyzywa od tępych idiotek. Zamiast podwyższać moją samoocenę, to on je zaniża, to bardzo przykre jest...

Gość gość
Mgławica Motyla teraz to napisałas to co wy robicie i co wam najlepiej wychodzi, to kobiety uwarzaja sie za lepsze a nic od siebie nie daja, tyle gadaja o tym jakie to one cwane ehh solidarnosc jajników my to tylko sie ładnie ubierzemy pomalujemy pokrecimy tyłkiem i mamy faceta i z tego sie smieja, wy k***a nie jestescie zmienne wy macie cos z głowami i to cos poważnego łajzy darmozjady

Gość gość
Mgławica Motyla dziś [22:01 a czym sie zajmujesz, pewnie siedzisz w domu i czekasz az maz przyniesie pieniazki bo anka kaska i zoska tak ma to czemu nie ja. żeby stworzyc normalny zwiazek nie wolno brac bron Boże rad od przyjaciółek , my to wszystko widzimy i wtedy zaczynaja sie problemy, zreszto pasożycie od małego byłes uczony jak to okrasc meżczyzne jak go złąatwic. Do wszystkich meżczyzn pozwalam wam n*******lac kobiety bic pluć obrazac wyzywac, ALE TYLKO POLKI

Gość Mgławica Motyla
gość dziś Boszsze, no i właśnie z takimi facetami Twojego pokroju nie chciałabym mieć do czynienia. Ja nie jestem z tych lampucer, które łowią facetów na dupę, acha i nie lecę na waszą kasę, bo mnie tym po prostu nie rajcujecie.

Gość Mgławica Motyla
Mężczyzno zarabiam na siebie, więc nie leżę w domu odłogiem. "Do wszystkich meżczyzn pozwalam wam n*******lac kobiety bic pluć obrazac wyzywac, " Brawo, ależ Ty inteligentny, aplauz dla "prawdziwego" mężczyzny, wy swoiście zioniecie ogromem nienawiści do kobiet, dlatego nie odnosicie się do kobiet z szacunkiem.

Gość gość
Mgławica Motyla dziś tak tak jasne tym nie rajcujemy, rajcujemy tylko tego nie powiesz po prostu odejdziesz. a czym cie rajcujemy ?? Mgławica a ty bys zafundowała godne życie meżczyznie ?? tzn on idzie do lekkiej pracy przypuscmy sklep zarabia tam 1300 zł a ty musisz tyrac po 8-9 godzin zeby utrzymac rodzine i pracowac na meża zachcianki bo 1300 nie wystarcza.

Gość Mgławica Motyla
Nie chcę mieć męża i dzieci, wolę związki na tkzw "kocią łapę". Odp Ci na pytanie, gdybym miała super ekstra płatną pracę i rodzinę do utrzymania, a mój mąż zarabiałby mniej, to by mi to zwyczajnie nie przeszkadzało, przecież to dwoje ludzi tworzy dom i oboje troszczą się o potrzeby pozostałych domowników.