Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mgławica Motyla

Mam dosyć facetów chyba zostanę lesbijką

Polecane posty

Gość gość
Jak bys miała, ale wolisz nie miec , lepiej jak facet z********a co nie :D takie już jestescie ale to sie zmienia i bedzie załamka dla was

Gość gość
Statystyki kobiet popełniajacych samobójstwo z roku na rok rosną , dlaczego ?? Bo nie dajemy sie wykorzystywac. Nie chcecie dobrze nic wam sie nie podoba to w********ac do ciezkiej roboty na 9 godz ta najbardziej jest płatna.

Gość Mgławica Motyla
gość dziś Przecież napisałam, że mam robotę, a ponadto żadnej rodziny nie chcę zakładać. Powiem Ci coś jeszcze wolałabym siedzieć w małym mieszkanku z dobrym facetem, niż w willi z jakimś gburem wyżywającym się na mnie.

Z tymi samobójstwami to dowaliłaś. Jak zwykle faceci wszystkiemu winni. Idź gdzie indziej wylewać swoje żale.

Gość gość
Każda tak mówi a co innego mysli

Gość Mgławica Motyla
gość dziś Ja zawsze mówię to, co myślę.

Gość gość
Lesbijki są nielepsze. Płeć nie definiuje empatii i inteligencji, to pogląd wyrosły w średniowieczu i czas porzucić takie myślenie. Chociaż ludzie wolą łatwe głupie tłumaczenie niż przyznać się do swojej niewiedzy.

Gość gość
Niestety po 2 latach slubu mam podobne przemyslenia na temat facetów. Co gorsze mysle ze zmiana nie bylaby na lepsze.. Chyba nie istnieje facet czuły, opiekunczy, kochajacy i broniacy swojej kobiety przed zlem tego swiata.

Gość gość
zaluje slubu i zaluje ze nie bylam wczesniej madrzejsza. Lepiej byc samej niz z meskim s****wem.

Gość Mgławica Motyla
gość dziś Dlatego, ja żadnego ślubu nie będę brała :) Żaden papierek nie gwarantuje, że będzie miło i szczęśliwie do końca.

Gość gość
Niewielu jest empatycznych mężczyzn. I to nie jest tylko kwestia wychowania. To geny. Przyjzyjcie sie facetom na zachodzie. Są tacy sami tylko trochę jakby bardziej się kontrolują. Bo ich natura jest zwierzeca. Oni nie patrzą w duszę tylko oceniają to co widzą. Czasem zdarza się że kochają ale wlasnie najpierw musieli zostać oslepieni wyglądem. Dlatego oczekuja od kobiet takiego machanicznego zachowania. Ladnie wygladac i cieszyc oko,zachowywac się poprawnie. Tu nie ma miejsca na duchowość. Dlatego stworzyli maszyny bo mysla i czuja jak maszyny

Gość gość
to było trza sie modlic takich dostalisci bo na takich zasługiwaliscie najlepsze biuro matrymonialne u maryji i juzefa oni ci znajda idealnego kandydata a nie pierwszego z łapanki wystarczy poprosic i podziekowac

Gość gość
Empatia nie zależy od płci. Mylisz tutaj emocjonalność z empatią. Empatia to zdolność rozpoznawania i rozumienia emocji. Ponadto wszyscy jesteśmy zwierzętami. Mało wam ciemnoty?