Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

aviomarin powinni tego zakazać

Polecane posty

Gość gość

niechcący naćpałam się aviomarinem :o wiedziałam, że w większych dawkach ma działanie halucynogenne i młodzież ostro się tym narkotyzuję, ale ja łyknęłam tylko 4. Strasznie mnie mdliło, więc wzięłam 2 (tyle łykałam przed podróżą) a potem jeszcze 2, czyli mniej niż dobowa dawka maksymalna, chyba mnie tak wzięło bo niewiele jadłam tego dnia. To co przeżywałam przez kilka godzin to jedno z najgorszych doświadczeń w moim życiu :o Byłam pewna, że zejdę :(

Gość gość
Aviomarin jest rzadko nadużywany przez nieprzyjemne skutki uboczne. Dzieci 10-13 wolą ćpać Acodin, a młodzież 14-18 woli amfetamine, mefedron, PVP i inne cuda :classic_cool:

Gość gość
to jest jeden wielki skutek uboczny. Nigdy więcej tego nie wezmę, nawet przed podróżą, chociażbym miała zarzygać całe auto :o

Aviomarin kicha. Gałka muszkatołowa kicha. Acodin spoko :) Tussipect spoko :) Chciałabym spróbować Adderall. Ale Alfa PVP, 3-MMC, 4-CMC, Pentedron i ETH-CAT to jest moc! ❤️

Gość gość
Adderall xxx biore cos podobnego Ritalin na ADD, nie powiedzialbym ze mozna sie tym nacpać :D chyba ze całym opakowaniem

Gość gość
wredny, a to wszystko to jako dopalacze kupujesz?

Adderall zawiera sole amfetaminy. W odpowiednich dawkach da się tym porobić. xx xx Tak, 3-MMC, Pentedron, ETH-CAT, PV8 itp. to dopalacze. Można je zamówić na stronie kolekcjoner.nl bądź na innej stronce oferującej RC. Ja niestety zamówić nie mogę, więc chytam od dilerów.

Gość gość
alfa PVP to straszne gowno, nie polecam :O małpiszon chyba lubisz stymulanty ? ja sie czuje po nich jak krowi placek :O wole dysocjanty :classic_cool: