Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość111

24 lata i strach przed ciążą

Polecane posty

Gość gość111

jak w temacie czy to normalne jesteśmy rok po ślubie ja 24 mąż 30, a boje się cięży dziecka czy sobie poradzę i nie mogę się zdecydować

Gość gość
Widocznie dla ciebie jest jeszcze za wczesnie. 24 to jeszcze bardzo mlody wiek. Zobaczysz za jakis czas wszystkie obawy minal i bedziesz odczuwala cel urodzenia dziecka.

Gość gość
Ja zaszlam w ciaze jak mialam koncowke 24 lat. Swiadomie. Tez bylismy rok po slubie, zwiedzilismy pol europy, wybawilismy sie, mielismy dobra prace i mieszkanie. Teraz mam 4latka i jestem przeszczesliwa mloda mama. Czuje ze moge jeszcze gory przenosic a dziecko wcale mnie nie ogranicza. Poza tym moje mlode cialo nie zmienilo sie po ciazy ani troche. Dla mnie mlode macierzynstwo jest o wiele lepsze pod kazdym wzgledem

Gość gość
Daj sobie czas. Nic na siłę.

Gość gość
my z mężem mamy pracę budujemy dom, maż bardzo chce tego dziecka ale ja nie widzę się jeszcze w roli matki wydaje mi się że sobie nie poradzę

Gość gość
ciąża dziecko to odpowiedzialność ponoć najlepszy to jest wiek na urodzenie,

Gość gość
Z tego co zaobserwowalam macierzystwo na sile nikomu dobrze nie wyszlo. Autorko zobaczysz, ze bedziesz wiedziala, ze przyszedl ten moment. Na razie cieszcie sie soba, maci kupe czasu przed soba.

Gość gość
Czy ku*wa 90% osob tu ma 24 lata? :p

Gość gość
po studiach roboty ni ma to na kafe siedzą

Gość gość
tak tak 24 lata jestem po technikum nie po studiach ma pracę dobrego męż a czego chciec więcej pewno dziecka tylko że dla mnie to jeszcze chyba jednak nie ten czas

Gość gość
ktoś chyba nie umie czytac a pisze "roboty nie ma to na kafe siedzą' ja ja jużwczesniej pisałam że mam prace

Gość gość
nie ma się chyba co spieszyc i jeszcze troche poczekać, myslę że mąż zrozumie że to jeszcze nie ten czas

Gość gość
autorko, urodzilam 7 miesiecy temu i mialam 24 lata, teraz mam 25 :). Bylam przerazona, zalamana, balam sie , i nie lubialam dzieci, ale gdy poczulam ruchy swojego dziecka , a pozniej spojrzalam na nią, to wszystkie moje obawy poszly na bok, zakochalam sie w niej od samego poczatku!! nie myslalam, że to dziala w ten sposob!! Ale budzi sie w Tobię matczyna miłośc :)

Gość gość
Ja sie strasznie boje. Chorob. Tego ze zycie przewraca do gory nogami. Odpowiedzialnosci itd itd. No strasznie sie boje... porodu. Te historie mroza mi.krew w zylach. Mysle ze decyzje o dziecku trzeba podjac swiadomie.