Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam lat 19 i sie uczę mam duży problem. Codzinnie siedzę w domu i sie nudzę, tylko w poniedziałki i środy chodzę na trening tylko wtedy nie myśle o, problemach, weekendy to masakra, siedzę sam w domu i nie mam co robić, nie mam kolegów ani przyjaciół, bardzo często myśle o popełnieniu samobójstwa. Nie mam z kim pogadać, a nawet popisać na głupi fb. Mam już 19 lat i myśle ze to jest już czas ;( Jeśli tez ktoś tak mam to zapraszam na GG 41984040

Gość gość
jak to myślisz że już jest czas? zwariowałeś? przecież jest tyle możliwości poznania fajnych ludzi...jesteś w takim wieku,że pewnie na studiach kogoś poznasz :) mozesz tez zapisac sie gdzieś specjalnie po to zeby poznać kogoś wychodz z domu,nawet sam jak nie usiedzisz...jakiś spacer,rower,moze tez kogos poznasz internet to tez dobre miejsce :) różne fora,czaty ludzie są wszędzie zabijac sie z takiego powodu to totalna głupota,serio...z coraz błahszych powodów ludzie sie na życie targną :O przeżyj najpierw coś więcej a dopiero po 80 bedziesz mogl kalkulowac sobie i myslec o smierci..do tego czasu poznasz na pewno roznych ludzi i pewnie bedziesz miał rodzine,wnuki.

Gość gość
ja rozumiem,ze Ci moze byc smutno tymbardziej,ze sama mam podobnie,byłam sama w szkole w ławce,nie chodziłam na imprezy bo nie było z kim..teraz nie mam z kim wyjechać na wakacje. Ale dla mnie to żaden powód do samobójstwa,po pierwsze dawno nauczylam sie nie nudzić sama ze sobą i przywykłam do samotności a po drugie wiem,że jeszcze rozne sytuacje będą i z pewnością kogoś poznam