Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 092

czy mu zalezy

Polecane posty

Gość gość 092

Moi drodzy czy da sie sprawdzic czy komus zalezy na zwiazku? Od niemal roku jestesmy para (oboje jestesmy juz dawno pelnoletni ) do niedawna nasz zwiazek byl niemalze sielanka. Do niedawna poniewaz moj partner zapragnol potomka . tak powstal konflikt ktory teoretycznie zazegnalam mowiac ze nie jestem jeszcze gotowa na bycie matka. Konflikt umilkl na chwile lecz powrocil pod postacia nieuzasadnionych pretensji o wyimaginowane sprawy. Staram sie niereagowac na te pretensje o nic poprostu odpowiadam prawde ze to wymysl lecz ostatnio cos we mnie peklo bowiem nasze srodowiska sie roznia. Rozni nas status materialny. Posadzil mnie o materializm. I wysmial ubustwo. Przeprisil mowiac ze to niechcacy i z glupoty ale w wszystkim cos prawdy jest. Nie wiem co myslec. Kocham go chcialabym ulozyc zycie. Ale czy warto?czy mu naprawde zalezy ?Wypowiedzcie sie co o tym myslicie

Gość gość
nie warto, on tylko myśli o tym żeby Cię rozdziewiczyć

Gość gość
Rozni nas status materialny. Posadzil mnie o materializm. I wysmial ubustwo. Przeprisil mowiac ze to niechcacy i z glupoty ale w wszystkim cos prawdy jest. xxx zawsze będzie traktował cię jak szmatę, od razu to widać

Gość gość092
Serio myslicie ze jest az tak zke? Ze to nie tylko chwilowe?