Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak radzić sobie ze stresem

Polecane posty

Gość gość

Jak radzić sobie ze stresem - czy ktoś ma może jakieś skuteczne sposoby? Mam taką pracę, że cały dzień jestem zestresowana, nawet w dni wolne i weekendy - jak nad tym zapanować bo znajomi mówią, mi że staję się nieznośna....

Gość gość
Masturbacja

Gość gość
A jak spędzasz czas wolny? Może zajmij sie wtedy czymś co lubisz - to Cię odstresuje....

Gość pomogła mi medytacja
CZYŻBY PRACA W KORPORACJI??? Ska ja to znam, nie tak dawno sam miałem bardzo podobny problem, nie dość, że charowałem jak wół to jeszcze było mało, ciągle wszystko na wczoraj - stąd właśnie stres i zmęczenie. Tak samo w dni wolne ledwo żyłem i już myślałem o pracy. ALE NALAZŁEM SKUTECZNY SPOSÓB - MEDYTACJA - nie uwierzycie ale wybrałem się na zajęcia z medytacji kilka razy i zacząłem nad tym panować, nad stresem. Po około miesiącu nawet w pracy potafiłem się wyluzować i odprężyć - POMOGŁO :) Teraz głównie medytuję w domu albo w przerwie w pracy z muzyką i PORADNIKIEM z http://gerelaxis.com/ - macie tam wszystko co potrzebne żeby sie zrelaksować - TERAZ TO MÓJ NIEZBĘDNIK :)

Gość gość
a na maila zamawiałeś to gerelaxis?

Gość pomogła mi medytacja
TAK na maila - doszło w 10 minut.

Gość gość
ok zamawiam - przeestuje

Gość gość
Po ciężkiej depresji i 3 tygodniach w szpitalu z powodu ciężkiego życiowego doświadczenia, bardzo mocno doceniam nagrania relaksacyjne. Naprawdę to niesamowicie pomaga.