Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim ;) Pisze do Was z takim małym Wielkim problemem. Otóż mam udany związek z facetem, wszystko jakoś leci. On zarabia, troszczy się o mnie, ale czegoś u nas brakuje. Np w ogóle prawie z nikim się nie spotykamy. Ja wracam z praktyk, on przestaje pracować(pracuje w domu) i w ogóle nic się nie dzieje. Mama swoje hobby, potrafię się soba zająć, ale nie umiem rozmawiać z innymi ludźmi. Nie wiem o czym mam opowiadać skoro nic się nie dzieje. W moim klubie sportowym są sami starsi ludzie, także oni gadają na dorosłe tematy. A ja nie mam w sumie pracy, swojej rodziny, razem z TŻ nie mamy żadnych spraw do załatwiania i ogólnie to wychodzenie z domu nie daje mi żadnych doświadczeń. Bo jak gdzieś wychodzę to też nic się nie dzieje. Po prostu np idę, zjem coś albo popływam i wracam. Nie mam co opowiadać. Mam trochę nudne życie, a mój chłopak też niezbyt mam znajomych takich bliższych. Myślicie, że w czym tkwi problem w tym, że nie umiem nawiązać bliższej relacji? Lubię książki, muzykę, mam hobby, w sumie są studia i te praktyki, więc coś tam się dzieje. ale nadal nie umiem z tego zrobić ciekawego tematu. O czym można rozmawiać z ludźmi, co relacjonując po kolei moje dni albo mecze tenisowe zanudzam innych.

Gość gość
Nuuuda :P