Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare baby po 30 są zazdrosne o młode kobiety 16letnie?

Polecane posty

Gość gość

Z go to wynika? ze starości?

Gość gość
16-to latki to nie kobiety, to dziewczyny. Zupelnie inny gatunek czlowieka. Porownywac 16-to latke z 39-cio latka, to tak jak porownywac "wlaz kotek na plotek" w wykonaniu 3 laki do koncertu w wykonaniu orkiestry symfonicznej. Lapiesz roznice? czy to zbyt zawily przyklad?

Gość gość
16 latki teraz wyglądają jak kobiety, pełni makijaż, fryzura, cycki. Nie mierz ludzi miarą sprzed 40 lat.

Gość gość
Ja jestem taka "baba" po 30-stce ale zazdroscic to moge ewentualnie 25 latce a nie 16 latce. 16-stka to dziecko dla mnie jest co to ledwo ja mamcia od cycka odstawila, wiec jaka zazdrosc no? 16-tki to jeszcze mlodziutkie cielaczki z nieco przyglupim wyrazem twarzy, pryszczami zamaskowanymi fluidem, podpaskami w majtoszach i robiace dziobki do zdjec. Rozczulaja mnie, smiesza i mam ochote taka 16-stke czasami po glowce poglaskac i drozdzowka poczestowac ;-)

Gość gość
Czyli ja niedługo będę dziadem? :D

Gość marvell
ja się zastanawiam jak facet 30 lat i więcej chce się dobierać do 16 latki przecież to prawie pedofilia i mówię to jako facet. Sam mam 22 lata i dla mnie 16 latka to dziecko jest. Na miejscu rodzica takiej 16 latki bym poszedł do tego starego pryka w wybilbym mu z głowy podboje do 16 latki

Gość gość
Ja jestem po 30 i wiesz mi ze nie jestem zazdrosna o was malolaty. Ze niby o co?? Mam ulozone zycie: dziecko meza, dom, dobra prace-czyt dobrze platna (czyli nie musze tylkiem jak malolaty prosic o prezenty od "parnera" bo samej mnie stac zeby je kupic. Dotego mam dobre wyksztalcenie-budowanictwo skonczylam. I w zyciu nie chialabym wrocic do lat nastu. Wiem jaka glupia i naiwan wtedy bylam. A wyglad naprawde nie jest rzecza najwazniejsza jak Wam sie malolaty wydaje. To tylko udowadnia jakie jestescie glupie i naiwne.

W każdym przedziale wiekowym są inne prawa i przywileje, Nie ma sensu robić takich porównań. Gdzie autor tematu? Zawinął się?

Gość gość
Ja gosc z 14:00 Ja nawet kopietom 25 letnim nie zazdroszcze.

No zawinął się bo po co tu miał być dziewczyny ;) tylko chciał wywołać burzę i najlepiej nas skłócić..Jednak my się nie dajemy bo solidarność jajników musi być :) ja uważam, że w pełni kobieta zaczyna się dopiero od 18lat. Tak we wcześniejszym wieku to jeszcze młoda dziewczynka.

Gość gość
16tki to nie kobiety lol

Gość gość
Tez nie chcialabym byc znowu nastolatka. O nie! Te dramaty zyciowe, nieszczesliwe zauroczenia i poczucie ze jest sie wydanym na pozarcie wlasnym lekom i bolaczkom. Bleeeehh..

Gość gość
mówisz o takich 16-latkach jak te tłukące się w jednym z warszawskich tramwai? :O nie, nie jesteśmy zazdrosne o nie, raczej zatroskane :O

Gość Laura2777777
Z zazdrości bo młode bardziej się podobają facetom z reguły, młoda ma jędrniejsze ciało, nie ma zmarszczek, ma więcej życia przed sobą itd Ja tam nie zamierzam nikomu zazdrościc, narazie wyglądam młodo, ale jak pojawią się zmarszczki też nie będzie to dla mnie powod do jakiejś histerii, przeciez to normalne, że kiedys się pojawią

Gość gość
16 latka to dziecko, do kobiety jej daleko choć często probuje kobietę zgrywać ;) mam 29 i nie czuje sie "stara baba", hehe, jesli juz miałabym zazdrościć to prędzej 22-latce na studiach a nie podlotkowi z gimnazjum...

Gość gość
No dobra jesli juz zazdroscic mlodosci i jedrnego ciala to 20-kilkulatce ale nie 16-stce, litosci! 16-stka to dzieciak jeszcze mimo iz czesto wyglada "dojrzale".

Gość gość
A co powiecie o 18-stkach i 20-stkach? To też nie kobiety? :P Jeszcze ze 100 lat temu, takie 16-stki wychodziły za mąż i rodziły dzieci, zreszta w niektórych państwach arabskich, w Indiach, w Afryce nadal tak jest. 16-latka z biologicznego punktu widzenia to kobieta, wg polskiego prawa można już z nią współżyć jeśli oczywiście ona wyrazi na to zgodę i nie jest to pedofilia. 16 latka może tez w wyjątkowych przypadkach być uznana pełnoletnią i dostać pozwolenie na ślub jeśli np zaszła w ciążę

Gość gość
Dla mnie, 26 letniego faceta, 16 latka to siuśmajtka, pączek, z którego być może w przyszłości będzie piękny kwiat, aczkolwiek niekoniecznie, zwłaszcza jak będzie zero sportu a max siedzenia przed kompem i McDonalda. 30 latki to w większości kobiety przez duże K. Z prawdziwie kobiecą wiedzą o swoich potrzebach i sposobach osiągnięcia zadowolenia dla siebie i mężczyzny. Zadbane, nie siedzące w kieszeni rodziców, mające czas i kasę na dobrą fryzjerkę, manikiurzystkę, na basen czy siłownię. Im nie imponuje bylejakość, pub z piwem i frytkami. Lubię ambitne kobiety w tym wieku.Z nimi można porozmawiać jak z prawdziwymi kumpelami, ale też pokazać się w teatrze czy na imprezie, wyskoczyć w góry lub nad morze. Jeśli znajomość sprowadzi nas do łóżka, to całonocna jazda bez trzymanki z 30 latką jest prawdziwą przyjemnością i wyzwaniem.

Gość Laura2777777
Hmm faceci nie zupełnie uważają ,że 16 latka to dzieciak, jak ja miałam 16 lat to faceci zacząli już zwracać na mnie uwagę nawet ci koło 30-stki czy po 20-stce

Gość gość
A 500 lat temu 14 latki byly wydawane za mąż. Maryja miała 13 lat jak urodziła jezusa. Czy to dowodzi, że dziewczynki z podstawówki to kobiety?

Gość gość
Oj zazdrościcie, zazdrościcie :P Niektóre 16-latki są bardzo ładne. Wg mnie jest taki przedział wiekowy Do 15 roku zycia- dziecko, młoda nastolatka Od 16-18 lat- młoda dziewczyna, ale jeszcze nie kobieta od 18 - 25 lat- młoda kobieta 26-30 lat- dość młoda kobieta powyżej 30 lat - to już nie młoda