Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare baby po 30 są zazdrosne o młode kobiety 16letnie?

Polecane posty

Gość gość
Jak cię adoruje? :)

Gość gość
ja mam 24 lata a moja dziewczyna ma 16 lat u równolatek nie mam szans bo one lecą na facetów 30+

Gość gość
O matku ile tu jadu na młode dziewczyny :D Co one wam złego zrobily? Owszem 16-stka to juz jest mloda kobietka, moze jeszcze niedoswiadczona ,ale to juz nie jest dziecko czy tego chcecie czy nie, a taka 18-stka to juz ma do tego fajne kształty i wielu facetow by na taka polecialo. Dziecko to ma 14 lat i ponizej, a 30 latki coz, bywaja ladne ,ale juz tak swieżo nie wygladaja jak ich 10 lat modsze kolezanki

Ciacho bardzo miłe, sympatyczne i przyjemne dla oka,ale mam wątpliwości,co do tego, co tam głębiej siedzi w główce :-D

Gość gość
"ale to juz nie jest dziecko czy tego chcecie czy nie" xxx Ależ oczywiście, że to jest dziecko, na co wskazuj***ardzo wiele czynników, tylko nieliczne zachowują się i myślą jak dorosłe.

Gość takajedna1982921891
A ja wam coś napisze jako 19-latka, ze mam dosc starych pryków gapiących się ciagle na mnie, no takich koło 40-stki w wieku mojego taty :O Nawet zreszta koledzy mojego taty maja do mnie sprosne zarciki i sie gapia na moj tylek czy piersi. A to żonaci faceci. Jeden żonaty ok 35 lat mnie podrywal to go splawiłam... Mam chłopaka, ale on ma 26 lat. Także ja sie podobam duzo starszym, ale to jest smieszne, jak bede kilka lat starsza to co innego, ale że im nie wstyd sie lampic na takie mlode dziewczyny :P

A co Ty, suknię z welonem musisz od razu wybierać? :D;) Co dwie głowy to niejedna:D Wyjdzie w praniu

Gość gość
w "główce"? :D

Gość takajedna1982921891
Albo żałosne jest jak oni w pewnym wieku sie chca na sile odmlodzic np zawsze sie smieje jak taki jeden kolega taty do nas przychodzi, zawsze mi prawi komplementy i sie gapi np na moje nogi, ale gada tez takie rzeczy w stylu " wlasnie wrcilem z joggingu", a facetowi wisi brzuch do kolan i śmiech na sali. Dajcie spokoj i tak moj 26 letni facet jest starszy ode mnie, a taki pod 40-stke bylby dla mnie za stary, ale oni mysla ze sa super sexowni

Gość gość
Że twój ojciec pozwala na takie coś? Mój by szybko to uciął, zresztą ja sama również. Wiem, że to nic złego, ale skoro sobie nie życzę takich zachowań, to po co je ciągnąć?

Gość gość
Albo nawet niedawno, wracamy z kolezankami z klubu a tu pod nim stoi jakaś grupka dfacetow wieku 35-40 lat na oko i do nas zarywają, dwoch miało obraczki na palcu :O Szybko je spławiłyśmy :D Ale mam taka "koleżanke" na roku co leci na starszych i z już kilkoma spała :O Żonatych szczegolnie lubi i sie tym chwali wszystkim

Gość gość
Jesteście zazdrosne. ;) Gdybyście nie były miałybyście wyj****e na takie "dzieci", a wy je obrażacie. Trudno pogodzić się, że bliżej ma się do końca terminu przydatności w przeciwieństwie do nastolatek, które dopiero przeżyją najlepsze, nie?

Gość gość
Ja tam lubię młode kobiety sam mam 34 lata a moja partnerka 17 lat. Seks mamy wspaniały i wcale nie jest kłodą. Świetnie obciąga, ja ją pieszczę i dbam by była spełniona. Myślimy o sobie poważnie.

Nie, zdecydowanie suknia z welonem odpada :-D po prostu poza miłym wyglądem,obyciem, być może seksem, fajnie byłoby żeby miał w głowie coś więcej :-P

17;44 wszyscy się cieszymy i przyklaskujemy Twojemu szczęściu :D Cudownie, że znalazłeś chwilę by się z nami tym podzielić :D

Gość gość
Po co do seksu ma mieć coś w głowie.,chyba że mowa o innej głowie :p

Gość takajedna1982921891
moj ojciec wtedy potakuje " no ładna ładna" i sie smieje :O On taki jest, ze raczej nie reaguje na takie rzeczy tylko bedzie pił dalej piwko z kolegami i sie śmiał...

Gość gość
Ja tam nastolatek nie obrażam, nie zazdroszczę, co nie zmienia mojej opinii o tym, że w większości są to dzieci, chociaż sama o wiele starsza nie jestem, ale widzę różnicę co do siebie sprzed kilku lat. Miałam okazję spotkać 16 latki robiące loda kolegom z klasy w ramach zakładu z cyklu "ja nie dam rady?", jak również takie, które wstydziły się siedzieć koło chłopaka/faceta albo podać mu rękę :)

Gość gość
Czemu ja nie mialem takich kolezanek?

Gość gość
16-lat to już wg mnie taki przełom kiedy dziewczyna przestaje być dzieckiem, aczkolwiek kobieta to jeszcze nie jest. To młoda dziewczyna

Gość gość
Czemu ja nie mialem takich kolezanek? xxx Bo to względna "nowość", do tego nie dostępna we wszystkich środowiskach.

Gość gość
Była taka piosenka " juz nie dziecko, jeszcze nie kobieta"

Gość gość
A ty Pretty jakich lubisz? :)

Gość gość
Haha moja ciotka też była zazdrosna jak wy. Jak miałam 17 lat (czyli rok temu ) wyjechaliśmy rodziną do Włoch na wakacje i one też pojechała(ona ma 36 i zawsze jest zrobiona na maxa) to ciągle Włosi podrywali i zaczepiali mnie, ja może ze 2 razy ktoś zaczepił tylko to widać było,że jej sie to nie spodobało bo rzuciła jakims komentarzem do mojej mamy dlaczego mi sie pozwala malować w tym wieku i prostować wlosy :D

Gość gość
No i wystraszyła się mnie :p