Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego stare baby po 30 są zazdrosne o młode kobiety 16letnie?

Polecane posty

Gość gość
Prawda jest taka, że teraz to ciężko poznać ile która ma lat bo te 16-stki wyglądają jak studentki czasami

Gość gość
Laura2777 moze i niektórzy "faceci" lubią takie dziewczynki, ale prawdziwi mężczyźni szukają czegos więcej, czego przykładem byl jeden opis mężczyzny tutaj ;)

Nie ma się co kłócić i na siłę przekonywać do swojego zdania.każdy lubi co innego ;-) nie zgodzę się jedynie ze stwierdzeniem,że osoba po 30 jest stara :-D bo jak w takim razie nazwać kogoś po 40, po 50,itd. ;-)

Gość gość
14.20,aleś głupia lub głupi .I pewnie w barze siedzisz przy piwie, przez szybę patrząc na nastolatki a pod stołem waląc konia.

Gość Laura2777777
Ci faceci byli zupełnie normalni tak na oko, ale właśnie w tym wieku przestałam byc dla nich dzieckiem, zresztą byłam fajną 16-latką co tu dużo mówić, miałam już biust, kobiecą sylwetkę, wiadomo,że 16 latka to bardziej dziewczyna nie kobieta A co powiecie na to, że jak miała 18 lat spotykałam się z 33 latkiem? :) dla wszystkich to był szok, ale on był bardzo przystojny i podobało mi sie, ze jest starszy

Niezależność kobiet po 30 ( ok , trzymajmy się tej granicy ) potrafi przytłoczyć faceta niezaradnego, nieporadnego, których jest coraz więcej. Tacy faceci często chcąc sobie to zrekompensować szukają kobiety/dziewczyny młodszej, czyli idą na skróty.

Gość gość
20 letnie kobiety lecą na 30 latków bo wolą ich od młodych 20 latków a 30 latkowie wolą młode 20 latki od swoich starych 30 latek. tak działa natura faceci wolą młodsze od siebie a kobiety wolą starszych od siebie. Dlatego młode kobiety mogą wybrzydzać a stare nie faceci odwrotnie ale do pewnego wieku chyba, że mają majątek spory.

W życiu różnie bywa, różnie się układa.jedni mężczyźni wola młodsze,inni starsze kobiety. Podobnie z kobietami. Nie można generalizowac, bo każdy z nas jest inny ;-)

Gość gość
Pretty Bad- a ja myślę, że nie ma co się doszukiwać filozoficznych teorii, poprostu ciało młode się podoba bo jest jędrne, jeszcze nie pomarszczone, a u 30-latki czasem są rozstępy czy wisząca skóra. Jednak sa też 30-latki wyglądające nadal młodo i ładnie Dla faceta nie liczy się ile kobieta ma lat tylko na ile wygląda, jakby 80 latka była nadal fajna laską i nie miała zmarszczek to tez by na nią polecieli, ale to raczej niemożliwe

Gość gość
Pretty, masz w zupełności rację. Jeśli facet o 10 lub więcej starszy zabiera się za uwodzenie 16 latki , to jest ciapciak życiowy i niedojda, szukający dowartościowania.

Gość gość
Małolaty maja mniejsze wymagania

Gość gość
Coś w tym jest, że może chcą się dowartościować... Coś wam powiem ja już nastolatką nie jestem, mam 26 lat, ale spotykałam się ze starszym facetem o 18 lat, czyli on ma 44. I on miał chyba jakis kompleks wieku bo pytał się mnie kiedyś czy wygląda na swój wiek, jak powiedziałam ,że nie ( bo naprawdę tak mi się wydaje) to rozpromieniał jakby. Mówił mi, że to szczęście mieć taką kochankę jak ja itd.. Więc napewno się jakoś dowartościował tym, że jestem od niego tyle lat młodsza

Gość gość
ja na ulicy nie potrafie rozroznic 16, 19, 22, 25 czy 28, ciezko powiedziec po wiekszosci bo to zalezy od urody. nie od wieku

Gość gość
Oj tam, nie warto moim zdaniem popadać w obsesję młodości. Media niepotrzebnie wmawiają wszystkim, że starsza kobieta po której nawet widać wiek już jest wybrakowanym "towarem" Ja myślę, że w każdym wieku można byc piękną, a kobieta z klasą nie będzie wpadała w panike jak przekroczy 30-stkę czy 40-stkę Owszem, 16 latki też już stają się kobietami i stają się powoli atrakcyjne dla facetów, ale to nie znaczy ,ze taka 30-stka juz sie do niczego nie nadaje nic dziwnego ,że potem takie 30-latki wpadaja w szął odmładzania bo chcą wygladać jak nastolatki, nastrzykuja się jakimiś botoksami itd, wszytsko jest ok ,ale w umiarze bo potem można wyglądać jak karykatura kobieta w kazdym wieku może być piekna, a czas plynie i nic sie na to nie poradzi, te co maja teraz 16 lat też będą miały kiedyś 30

Gość gość
Ja szczerze nie zazdroszczę, ale współczuję facetom, którzy gustują w 18-latkach, bo gustu to oni za grosz nie mają. Kiedy miała 16 lat wykształciły mi się piersi, figura i byłam nimi zachwycona, teraz mam 23 lata i widzę, że dopiero z wiekiem moje kształty stają się coraz bardziej kobiece. I nie boję się tej trzydziestki bo to będzie kwitnący moment dla mojego ciała.

Gość gość
Tak samo kobiety po 40-stce mogą gadać ,że 20-paro latki to nie maja gustu za grosz... Takie gadanie. 18-latki też potrafią modnie i fajnie się ubrać, nie mów, że nie

A może w końcu ktoś przestałby wmawiać kobietom obowiązek wyglądania jak z obrazka, i wziąłby się za naszych Panów? Bo dobrze nie jest :D

Gość gość
Niezależna, wykształcona i oczytana 30 latka to wyzwanie dla mężczyzny. Cienkie bolki skłaniają się ku dużo młodszym nastolatkom, bo im łatwiej zaimponować. Dla mnie jednak te pierwsze, ambitne 30 letnie kobiety, są ideałem.Wolę kobietę , która jest kochanką i partnerką w każdej dziedzinie niż bojącą się własnego cienia siuśmajtkę, która nawet własnego ciała nie zna, więc cóż mówić o reszcie. Maminsynkom pozostawiam imponowanie małolatom i puszenie się u boku "córeczki".

Gość gość
No fakt, z polskimi facetami to już w ogóle jest porażka, a zwłaszcza starszymi... Ale od kobiet to wymagaja żeby wyglądała jak miss :D Najlepiej żeby wygladała jak nastolatka, dużo zarabiała, sprzatała w domu i była zawsze chetna na seks :P

Gość gość
O czym rozmawiacie z tymi nastolatkami?

Gość gość
niezależną finansowo 30 latkę i tak będziesz utrzymywał frajerze!

Gość gość
O rany jaka tu zawiść do nastolatek :D Dajcie spokoj, nie wiedzialam, ze kobiety sa takie zazdrosne.. Pewnie to wynika z jakiegos strachu, ze faceci lubią mlode, ale spokojnie sa tez atrakcyjne babki w srednim wieku jak Catrine Zeta Jones albo z polskich Grazyna Wolszczak, ale nie zazdroście tak tym młodym dziewczynom bo to jest smieszne i zalosne, wy tez kiedy mialyscie 16 lat

Gość gość
Kończąc wypowiedź z 14.50 dodam, że to raczej 16 latki zazdroszczą młodym kobietom ok. 30 . Ich niezależności, pozycji, możliwości realizacji celów, zarabianej kasy czy też rodziny i fajnego męża lub faceta. Kompleks małolaty, próbują wmówić 30 latce, że jej już nieatrakcyjna. A potem spowiadają się rodzicom z powrotu 5 minut po 22. Trzymam za was kciuki, 30 letnie babeczki, nie dajcie się małolatom w tym sporze. A wasze ciała......poezja.

Gość gość
s

Gość gość
14-58- nie sadze zeby nastolatki zazdrościly 30-latkom bo tez kiedys beda w ich wieku, a 30-latka nie odmlodnieje. Ale kazdy wiek ma swoje plusy i munusy 16 latka może zazdrościć 30-latce przede wszystkim niezależności finansowej, kasy, swobody bo już dawno nie mieszka z rodzicami a taka 30 latka może zazdrościc 16 latce młodości, beztroski (wakacji itd), młodego ciala, braku zmarszczek, dluzszego zycia

Want, To często specjaliści od stawiania wymagań podczas gdy często sami mają niewiele do zaoferowania :D Na szczęście minęła moda na łysy łeb i tribale ;) Teraz zapuszczają hurtem brody :D

Gość gość
Nie dosyć, że (zadbane) 30latki mają o wiele bardziej kobiece kształty, mają temperament, są niezależne to o wiele lepsze w łóżku. O wiele i faceci nawet nie wiedzą jak. Miałam 18 lat, miałam koleżanki, byłyśmy w łóżku niczym kłody, rzadko kiedy orgazm, szukałam problemu na forach okazało się że większość nastolatek to w łóżku totalne kłody :D Nie wiem któremu facetowi odpowiadałoby wieczne udawanie....

Gość gość
ciasteczkowy potwor podjadajacy bąka z dupska niemowlaka napiętnowanego piętą piętaszka molestowanego laczem z capiącej serem i spr*******ałej pięty stopy stryjasa żelisława popierdujacego radosnie w rytm marszu mendelsona pod prysznicem klaszcząc rytmicznie pośladami w takt raz w tygodniu ma wiekszego kikuta capiacego serem spod napleta zgwalconego przez majty kretyna z paparzyna splesniałego od pach po lewy obojczyk