Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 les_dom

Jestem lesbijka i lubie dominy ale to chyba juz przesada

Polecane posty

Go艣膰 les_dom

Mam dziewczyne i bardzo mnie podnieca gdy ona jest taka wladcza, taka krolewska mozna powiedziec, a ja taka poddana jej. Lubie wypelniac jej polecenia ale co innego jest np. uklekniecie i polizanie stop a co innego gdy wczoraj wlozyla sobie na chwile dildo do tylka, nie do c**y tylko normalnie w d**e i daje mi do oblizania. Waszym zdanie gdzie istnieje granica w zabawie erotycznej pani-niewolnica. Ona twierdzila, ze mam jej sluchac i oblizac. Nie oblizalam ale w koncu tak na chwile objelam dildo ustami ale tak by w buzi nie dotknac jezykiem czy podniebieniem. Powinnam sie godzic na takie zabawy, moim zdaniem za ostre, czy przerwac to stanowczo?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ja wcinam gowna z d**y mojej panie i b艂agam o wiecej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli jest Twoj膮 Pani膮 to powinna艣 jej s艂ucha膰 bez wzgl臋du na wszystko. Tylko wtedy taka zabawa ma sens. Inaczej nie jeste艣 偶adn膮 Niewolnic膮. Wiec albo chcesz mie膰 na powa偶nie relacje Pani-Niewolnica albo dajcie sobie spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedz jej ze takie rzeczy robi sie na p****lach i nie jest to tak ze sie lize zaraz po wyjeciu z o***tu.Oni tam kreca to dwa razy i ten oblizywany k***s czy dildo jest umyty lun inny.W odbycie sa smiertelnie niebezpieczne bakterie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naogl膮da艂a sie p****li i jej odwala. :D By艂am kiedy艣 w takiej relacji i domina mia艂a jaki艣 dziwne upodobanie do ci膮gniecia mnie za uszy, ale tak mocno 偶e naderwa艂a mi ucho i da艂am sobie spok贸j bo to nie o to w tym chodzi aby nara偶a膰 zdrowie uleg艂ej. :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moze chce z ciebie zrobic swoj kibelek osobisty, to modne w tych klimatach, ale niebezpieczne dla zdrowia :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak ci siada na twarzy li偶esz jej o***t ? Jako uleg艂a suka musisz godzi膰 sie na wiele, nawet jedzenie odchod贸w. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li ci to nie przeszkadza, to spoko. Te偶 lubi臋 BDSM. A je艣li to przekracza twoj***ariery no to powinna艣 jej o tym powiedzie膰.

Udost臋pnij ten post