Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość les_dom

Jestem lesbijka i lubie dominy ale to chyba juz przesada

Polecane posty

Gość les_dom

Mam dziewczyne i bardzo mnie podnieca gdy ona jest taka wladcza, taka krolewska mozna powiedziec, a ja taka poddana jej. Lubie wypelniac jej polecenia ale co innego jest np. uklekniecie i polizanie stop a co innego gdy wczoraj wlozyla sobie na chwile dildo do tylka, nie do c**y tylko normalnie w d**e i daje mi do oblizania. Waszym zdanie gdzie istnieje granica w zabawie erotycznej pani-niewolnica. Ona twierdzila, ze mam jej sluchac i oblizac. Nie oblizalam ale w koncu tak na chwile objelam dildo ustami ale tak by w buzi nie dotknac jezykiem czy podniebieniem. Powinnam sie godzic na takie zabawy, moim zdaniem za ostre, czy przerwac to stanowczo?

Gość gość
ja wcinam gowna z d**y mojej panie i błagam o wiecej

Gość gość
Jeżeli jest Twoją Panią to powinnaś jej słuchać bez względu na wszystko. Tylko wtedy taka zabawa ma sens. Inaczej nie jesteś żadną Niewolnicą. Wiec albo chcesz mieć na poważnie relacje Pani-Niewolnica albo dajcie sobie spokój.

Gość gość
Powiedz jej ze takie rzeczy robi sie na p****lach i nie jest to tak ze sie lize zaraz po wyjeciu z o***tu.Oni tam kreca to dwa razy i ten oblizywany k***s czy dildo jest umyty lun inny.W odbycie sa smiertelnie niebezpieczne bakterie.

Gość gość
Naoglądała sie p****li i jej odwala. :D Byłam kiedyś w takiej relacji i domina miała jakiś dziwne upodobanie do ciągniecia mnie za uszy, ale tak mocno że naderwała mi ucho i dałam sobie spokój bo to nie o to w tym chodzi aby narażać zdrowie uległej. :/

Gość gość
moze chce z ciebie zrobic swoj kibelek osobisty, to modne w tych klimatach, ale niebezpieczne dla zdrowia :D

Gość gość
Jak ci siada na twarzy liżesz jej o***t ? Jako uległa suka musisz godzić sie na wiele, nawet jedzenie odchodów. :D

Gość gość
Jeśli ci to nie przeszkadza, to spoko. Też lubię BDSM. A jeśli to przekracza twoj***ariery no to powinnaś jej o tym powiedzieć.