Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co na zmarszczki dla młodej dzewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i dbam o skórę. Kiedyś jednak tak nie było, byłam na antybiotykach mających wpływ na skórę i wybrałam się na słońce. Oczywiście się spaliłam i zrobiły mi się dwie lekkie zmarszczki na czole i tak już zostało. Używam olejków, kremów z clinique, vichy, nuxe, chronię skórę przed słońcem i zmarszczek nowych nie mam, jedynie delikatne wokół oczu. Moje znajome mają ich znacznie więcej, jednak mnei moje denerwują. Może ktoś poleci jakiś sposób do 500 zł na pozbycie się chociaz trochę tych zmarszczek, ktore mam na tawarzy.

Gość gość
Żelazko z dużym wyrzutem pary ...i jedziesz dwa razy dziennie .

Gość Miśka67
Co masz używać tego Ci nie powiem, bo najlepiej iść do specjalisty, który najlepiej wszystko dobierze. Ja w Wawie mam sprawdzonego kosmetologa, chodzę do Abigail Laskowskiej na Alejach. Dobrała mi kremy i robi zabiegi raz na jakis czas. U mnie głównym problemem były takie grudki podskóne. Za nic tego dziadostwa sie pozbyć nie mogłam. Kilka razy zrobiła mi mikrodermabrazję laserową i jest o niebo lepiej. :) :)

Gość gość
Miśka, dzięk za radę :)

Gość Miśka67
A proszę bardzo :) Powodzenia :)

Gość dziewiędziesiąt          dwa
Moja sperma

Gość gość
Etylko speremka a konkretnie maseczka na buzie może ci pomóc.

Gość kasia104
Może warto wybrać się na jakiś profesjonalny zabieg żeby pozbyć się tego problemu? Z tego co wiem, w krakowskim ośrodku medycznym OSTEOMED wykonują taki zabieg, który ma na celu regenerację naskórka właśnie w okolicy oczu. Koszt to jedyne 150 zł, tutaj możesz sobie doczytać szczegóły http://osteomed.krakow.pl/exuviance-profesional/ .

Krem przeciwzmarszczkowy: http://www.floslek.pl/11,pokaz_produkt_pharma/539,przeciwzmarszczkowy-krem-na-dzien-spf-.html Intensywna kuracja przeciwzmarszczkowa skóry jest niezbędna, by zachować na dłużej jej jędrność oraz gładkość. Aby cieszyć się dłużej młodszym wyglądem, polecam krem przeciwzmarszczkowy FLOSLEK, który znacząco spłyca zmarszczki oraz czyni skórę miękką w dotyku.